Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve če Kl.š.i bratija potpisati samo ako evri pristižu ...i to najbolje đabaleskuuu...!
U sve će nas primit osim u punopravno članstvo.
ABd necemo nikad ni uci.
EU mi je svejedna, samo NATO me interesuje. Da mi svaka 2 dana ne pricaju o ratu.
Onaj ko je bar završio srednju školu zna da če ovo našu ionako slabu ekonomiju dokrajčit i da čemo postat robovi a sav profit ide na zapad, ali pošto su naši političari završili samo OŠ oni to ne razumiju. GL BiH
U čemu je razlika od ovog sada što imamo? Nikakva. I ovako uzimaju odavde što hoće. Jedini način da se država unaprijedi je uvođenje carine na svu robu van zemlje. Kada su Englezi ponudili Džordžu Vašingtonu bescarinsku razmjenu, on je to odbio uz objašnjenje: Vi ste jaki mi smo slabi, mi izvozimo krompir, žitarice, a vi apsolutno sve.
Ovi tacno zele da crpe trziste BiH njenih resursa. Ovo ce biti idete ka EU, nikad necete uci ali cete nam dati sve kao da jeste.
Kome pare idu , Sarajevo se trudi , Bl uzima 50%
Samo gudale neznaju koliki je to hendikep za BiH. Oni koji to znaju su protivnici BiH, a jednog nisu birali da bude predsjednik.