Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ipak nešto lijepo u zapuštenoj Brezi. Ova Breza stvarno nema srece sa nacelnicima. Sve neki skorojevici koji gledaju samonda napune svoj vlastiti dzep. Svaka čast porodici Hodzic. Bravo Mahire i Selma
Tvoj komentar o zapuštenoj Brezi potvrđuju i ovi ekonomski pokazatelji. Breza ima 14.000 stanovnika. Prihodi kompanija 2021. godine u Brezi su iznosili 194,8 milijuna KM što je per capita 13.914 KM. Fiskalni promet u svibnju/maju 2022. je iznosio 17,1 milijun KM što je per capita 1.221 KM. To su očajni gospodarski podaci o općini kojom vlada SDA.
Evo ekonomskih pokazatelja za moju općinu Grude koja ima isti broj stanovnika kao i Breza. Grude 14k ljudi, prihod kompanija 800 mil. KM što je per capita 57.142 KM. Fiskalizirani promet u svibnju/maju je iznosio 67,4 mil. KM što je per capita 4.814 KM. Dakle moje Grude imaju 4 puta veću poduzetničku produktivnost per capita i 4 puta veću potrošnju odnosno 4 puta više novca per capita od stanovnika Breze. Nevjerojatno koje ekonomske razlike u ravijenosti Zap. Hercegovine i Bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo za ovu porodicu, da im bude sretno i uspjesno u biznisu!
uz podsticaj Vlade ZDK nema ih nigdje. Vidjece sami. Brovis ih ucjenjuje sa otkupom.Nek im je srwcno i zelim puno uspjeha
Jbo te piletina zadnje meso
Radije cu iz Afganistana kokoš kupit,nego od ovih SDA firmi
Kad si u stranci dobijes grant sredstva od vlade. Ostali crnite.
Treba obezbediti domaću proizvodnju tovne hrane, jer ako to kostantno uvozimo vidjeli ste ša se desilo prije par mjeseci, svaka država zabrani izvoz i onda cijene piletine astronomski rastu.
To je ta kompenzacija za Bios piličaru u Srebrenici. Zatvorili nju, da bi se ova mogla otvoriti.
AFERIM!
Kupujte hranu za piliće samo ako je sijano u Bosni ništa uvoz pa nek se i naša poljoprivreda razvija. Dosta je bilo uvoza.
Svaka cast,ali ako vratite batak sa karabatakom na plafon 3 km,na neku normalu.Sretno.
sad kupio hranu za kokosi,kukuruz mljeveni 25 maraka vreca a bila manje od 12,koncentrat 24 marke a bio 11....kako moze batak opet biti 3 km ???