Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do juce gazde govorile, dignem kamen, nađem radnika. Ima i dijelom da ljudi neće da rade, ali većinom je do gazdi
Sta ovo pise…da se entitetske vlasti bave imigracijom?
Imigracija je nadleznost drzave a ne entiteta
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
A smijali ste se kad su sindikati govorili 1000 km minimalna plata. Sad gledajte i uživajte, za 10 godina na izborima pobjeđuje Radnička Partija Hindustana, a i muslimani i pravoslavci i katolici idu na smetljište istorije jer su im gazdurine krale u ime vjere i religije a stoka ih podržavala jer su "naši"
Ma nece ni oni dugo
Traže da ih ucjenjuje i maltretiraju, posto nase više ne mogu...
Adnane iskreno xebixe
Slabi su to radnici , slabog znanja i iskustva ! S njima će doći samo problemi !
Nezz vala, traženi su po cijelom svijetu. Očito nešto i vrijede.
Sa 1000km si fukara, a da pričamo o manjim platama. Čudi me kako iz Turske dolaze, a tamo brko sve posložio kako treba ili je to trik klixa da se malo zavadimo?
samo uvozi.... i oni će vidjet da je u nas ubleha, i produžit za EU
Ma uvesti iz Afganistana ranike i dati im državljanstvo i samo ih naseljavati u RSu, kupovati tamo placeve graditi zgrade i stanove im prodavati i neka nasele naša braća muslimani kompletnu BIH, vrijedni čestiti i Allahu pokorni ljudi
Pravog radnika je teško naći
Tako zvane BiH gazde najveći lopovi, svaki gazda ima bogastvo za koje na zapadu moraju generacije i generacije da rade a u nas za dva mjeseca već ima i vikendicu i stanove i keš, a radniku daj minimalac, uzmi od države podsticaj a onda ga preko zime odjavi i stog minimalca, i na to se busaju kako su oni neki privrednici i hadžije plus. HARAM vam bilo sve i jednm, sve što ste pokrali na ilegalan način od radnika, države da Bog da Vam za liječenja trebalo.
Чекај а Додик, 9 јануар, геноцид ништа. Од нечег се мора живети и јести а не црћи од глади. Занимљиво🤔
Za ovo je najveći krivac politika u BiH. Investitorima odgovara da se plati jeftinije. Mi nećemo da radimo. Kod nas cestu od 10 km rade 3 godine! Onda to nisu naši inzinjeri već stranci a mi smo tu samo partneri koji nešto caprkamo. Uzmemo kredit, 80% novca ode stranim firmama.
Tuga sta uradise od nas.Kad se sjetim Vranice Građepa i Hercegovinagradnje sve u mrskom komunizmu
Neka ih na liniji zalijepit ćemo im c4 i poslat u šumsku nek dignu majke neopranog pakaša
Ima li nesto legalno da dolazi u Bosnu?
Kad pocne demograska promjena stanovnistva hahhahaha. Neka ce. Ono sto gazde firmi ne shvataju je da ce mu pakistanac ozeniti cerku a ne bosanac. Jer bih da guli radnike za 500 km.Sami ste trazili propast. Uzivajte.