Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rasle ne rasle mi smo u govnima preko glave. Da ih sad smanje na najnizu razinu, nama je opet isto jer smo u minusu minusa. Da bi se izvukli, svaki bijedni gradjanin BiH treba da dobije neki nepovratni kredit od MMMF-a, al ni to nam ne bi pomoglo garant koji smo mi zaglibitis.
Kako nema marlboro 4,20 KM sad ubise nas po dzepu xD
Zato su od Maja plate smanjene pa nam ga dođe na isto kao da je i poskupilo
Osobe koje su ovu analizu radile ne idu po prodavnicama, pijacama i ne plaćaju račune. Mi koji idemo i nabavljamo, koji plaćamo najbolje znamo da ovo što je napisano nije istina.
Jos da para ima, super bi bilo.
RAKIJA BRLJA I DALJE CUVA NEVJEROVATNIH 5 km za litru
čuj plin pojeftinio, ovi mora da su malo više popili te brlje :)
sad vidjeh, i voda pojeftinila, ja statističara...
Halo ba, potrosacka korpa konstantno raste...a vi nesto izmisljate o cijenama....pricate gluposti. Da se malo osvrnete na Evropske zemlje gdje je litar mlijeka 1 KM tj. ca. 0.55 centi. A da nepricamo o drugim artiklima. Penzioneri sastavljaju kraj sa krajem. Drzava je dopustila da se veliki trzni lanci bogate, da krenemo od domacih : Bingo... pa nastavljamo sa tudjima Konzum, Mercator...itd. Samo me interesuje sta ce drzava kad presusi ovaj PDV Bunar, kada narod bude sve manje i manje konzumirao... Tuga i jad smo mi od drzave!!!
Pu u koju sam ja skolu isao, neko prima platu sto pravi ovu analizu...
Cudo Bozije