Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3 Auto kuće drže monopol i oni su donijeli zakon o zabrani uvoza polovnih vozila. Gdje logika ako imam 2000 eura mogu da kupim mecedes c klasu euro 4 deset godina star a u bosni mogu kupiti 20 godina staro vozlio vw ieuro 1-2.
tacno, sve u talu s vlasodrscima.
2021. u brojkama: 47398 novih harabatija na cestama; 0 novih kilometara cesta; 14 novih parking mjesta.
BiH vlasti aktivno podržavaju zagađenje i onečišćenje okoline - uveli su "porez na luksuz" za sva novonabavljena vozila, mlađa od 7 godina - fol' kao "sociijalna mjera" - potičući time nabavku starih ohrdanih vozila i njihove masovne upotrebe na našim cestama. Slično je prošao i onaj ko je ugradio plin - fasovao dodatni namet jer manje troši nafte - manje plaća akciza. Lobotomizirani majmuni nas vode.
U Hrvatskoj je uvezeno 42805 novih automobila. Samo za usporedbu.
a u andori 38. u usa prodano novih auta 12 miliona. samo za usporedbu. ne moraš da lupaš ko maxim, reci koliko novih auta na 100.000 ljudi pa da vidimo to hrvatsko blagostanje.
Bosna, otpad Evrope.
Ja jutros išao na stočnu pijacu gledo konja.
Ja neki dan uvezao off road. Bas zbog cesta i udarnih rupa.
Svaki clan porodice po jedno vozilo, i pitaju se odkud guzva a pogotovo od 16:00 do 18:00 sati
Ato što i nakon 27 godina od zavrsetka rata imamo na nekim cestama rupe od granata, to nikome nista. Samo ih povremeno zakrpe ko ciganske gaće i prva kiša kroz rupu se vidi do Japana.
Ima se moze se. Upravu je Turkovic, mi zivimo sasvim solidno bez obzira sto nas mediji i placeni kvazi analiticari zele prikazati kao da smo gori od Somalije i Afghanistana .
Jadno... Milion auta imamo a samo 30.000 do 5 godina starosti..
Ako nije vw ili audi nepika se da imas auto a oni skupi novi
Uvezao sam samo novu zenu, sve ostalo je po starom..
SAD uvozi naftu i gas .................................|
S obzirom na stanje cesta u BiH nije ni cudo sto se uvoze jeftinija i polovna auta pogotovo kao WW gdje u granapu mozes kupiti dijelove. To sto neka domacinstva imaju i po 3 auta to je druga stvar. Samo bogati kupuju nova auta i budale koje ce radije uzeti kredit za novo auto nego od tih para npr kupiti nekretninu i jeftinije auto.
A na koliko su auta kramar, dalmi i ostali hercegovacki uvoznici prikazali manju kupoprodajnu vrijednost ugovora kako bi platili manje pdv-a i carine?
Kod Kramara svaki auto presao 149.800 km hahaha providni ko 8 eura ukrupno