Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O cemu ovi ljudi pricaju? Imamo najlosije ceste u EU,infrastruktura je koma,plate su nam djoka teska,narod jedva izdvoji pare da kupi auto od par hiljada KM a kamo li elektricna auta.
Samo se jos malo strpite Marsal Komadant Graditelj Vucko ce da krene da gradi autoputeve po Bosni samo da se dogovorite da li cete sami da nam se pridruzite ili cemo da vas aneksiramo? Herceg Bosna svakako se pripaja nasim saveznicima Hrvatima! Ali da znate da ce brat Erdogan da posalje donaciju neku tipa par dzakova cementa.
... da naguramo bar na 40.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja sebi neki dan jedva kupio elektricnu cetkicu za zube o cemu ovi pricaju
Ovo update-ujete članak kao da brojite automobile na dnevnoj osnovi. -Juče je bilo 36 na ovom istom članku
ma koji el.automobili, nema od toga ništa jarane
Kad ga počnu kockaste glave kupovat...Ima auto na struju a kuči svijeće pali nije platio račune
Treba tražiti pomoć stranaca
Juce bilo 36
Ima u Sarajevu auta kakvih nema u Parizu. Nece papak nikad kupiti elektriku jer nema onog gasanja i zvuka seljackog
Komentari su ono kad bosnje skontaju da zive u evropskom Zimbabveu
70 % od tih sredstava je otišlo na uhljebe koji samo gutaju sredstva. Zna se gdje idu!
I Džapo ih guta godinama!!! Umjesto da brine kako će očistiti prirodu od smeća, osavremeniti deponije, posaditi novo drveće, ona radno vrijeme provodi da propagira prodaju globalističke šuplje!!!
Auti su najmanji zagađivati, teška industrija, grijanje i slično to pravi problem.
Imatel vi kake subvencije za nezaposlene i za sirotinju, ma_mu vam.
Poklonite nekom nekoliko hiljada danas da kupi el.auto .. Glupost je najveća. I poslije 10 godina gdje će stare baterije baciti?
Kod nas je subvencija, a imaš elektricno auto, sačes duplu dazbinu da platiš..
Kosovo nije država nego privremeno okupirana terirorija.A da su uz Bosnu šiptari najprimitivniji dio Evrope to stoji.Moldavija je možda blizu po zaostalosti.
gooUser1633254034 rs je OKUPIRANA teritorija , a naj primitivniji su zlocinci koji su protjerali milion svijih sugradjana pa sebi doveli Moldavke i otvorili javne kuce sirom okupirane teritorije… ( da ti ne napominjem za masovna ubijanja komsija i genocid) A ako BiH🇧🇦 vuce ka primitivnom to je samo zato sto nam VI (zlocinci)kvarite prosjek
Amerika nike priznala Tajvan, ali Kosovo jest. Pa ti dalje pričaj što hoćeš.
U BiH ima svega 69 električnih automobila, stoka je neophodna, što prije utoviti bolje bikove
Gdje ste strućnjaci :-) Koliko se sjećam, u normalnim zemljama, na ovu temu su se organizirali slični paneli prije 15 i više godina. Vi ste se sada sjetili razgovarati? Danas, kada svaki proizvođač automobila ima cijelu paletu električnih automobila i kada svaka država u Evropi uveliko subvencionira kupovinu el.automobila, mi smo tek na početku razgovora. Fakat smo vilajet.