Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lopovi!!!
@bogoljub Strasno si im naudio.
Bilo bi smijesno da jednom postupimo kao uređena država
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nevjerovatan bezobrazluk! Putin prodaje naftu po istoj cijeni! Zašto je uopće i poskupila?
Rat je samo bio izgovor da dignu cijene eto zasto.
pa da se bogate bogatuni
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Narode, izbori i glasajte za druge. Glumite odmetnike po netu a kad treba glasat sjedite kod kuce. Neka nas kradu kad smo ovce kojima je mrsko da se pokrenemo!
U Makedoniji trenutna cijena dizela 76 denara = 2,39KM
Pa ne mogu se porediti protektorat BIH i država Hrvatska. U protektoratu je svatko protiv svakoga i raspali.
Ja stvarno ne znam šta ovom budalastom narodu može biti okidač da se digne na proteste! Strašno je i žalosno da ja koji radim u odličnoj firmi bez ikakve bojazni, bilo za platu ili doprinose, staž, razmišljam o načinu skidanja ove bagre sa vlasti! Politički nezreo narod potpuno! Za žaljenja smo!
HIFA NAJVECE ZLO U BOSNJAKA KOJE SE POJAVILO.POSLIJE RATA
Hajte ljudi za Njemacku, Austriju, sta se patite dole u toj bijedi...
Dabogda na lijekove potrosili svi koji sisaju ovaj napacen narod
Jedino lgbt populacija ce izaci na proteste u dobrom broju za razliku od ovih narodnih poluprimata.Njima je svima dobro jer ga ni tenkom ne mozes pomaci.Fukarestina narodna samo moze da naprdjuje i odavno su podanici i sluge vladajucih politickih ljustura.Zato stoko suti i trpi.
Ti poluprimati jedino izadju na proteste protiv lgbt populacije. To im je izgleda jedini problem u zivotu. A ovamo se konformiraju u svemu.
hahahha to nas ne cudi pa treba 10 puta da padne cijena barela pa da ni spuste pet pfeninga .... djubrad ..
Vecina komentara je "sramota", "stidite se", "lopovi", "haram vam bilo", ibretite se, odmahujete glavom, zbijate šale na svoj racun sl. Ja, i? I to je to ovce. Dokle god budete tako reagovali prvo svi ce da se smiju, a drugo ma dici ce jos vise. Hajde malo se resetujte u glavi ili prestanite sa takvim reakcijama. Da niko ne naspe ni kap mjesec dana vidjeli bi vi onda spuštanje cijena, ali jok treba se odreći i istrpiti mjesec bez vozilice, to je problem drugovi!
Opet će svi glasati za iste, koja korist sada nabilavati narodski rečeno... Mi svi ovo zaslužujemo, jer smo maloumni svi redom...
Globalno ratno profiterstvo. Posto su nasi lokalci malo napredniji i iskusniji u tim sposobnostima, zna se kako to hoda.
Ovakvi kakvi smo ni ne zasluzujemo da imamo drzavu. Sami smo sebi najveci neprijatelji. A sto je najgore, nista se nece promijeniti i da sutra cijena 1l bude 8KM, nikad nikakvih protesta nece biti.
tako je to u normalnim EU zamljama
Mi idemo samo gore