Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno, sve na odmoru....samo se ljudi izvezu malo preko granice da odmore
Ali je zato uvoz povećan
Šuplje priče .... Propali smo ... to i ptice na grani znaju ... Dok ima MMF-a ... ima i plata i regresa i bonusa i svega ... Kad MMF ugasi pipu ... (dok uzmu BHT, FDS, Elektroprivedu, Šume i Vode) ... Otprilike 20-ak godina... GLAD I JAD !
Vrijeme godisnjih odmora!
Ma mi smo ga po pusili. Imamo u komori majmune koji imaju 2000 platu a se ru isto svaki treci mjesec. Al uz ovakav deficit ima jarane da ga bas neslavno zavrsimo. Vratit ce se 95 kada nista nece biti na policama jer ce sve kostat u pm. A i ko nas Jb kada nam je milka mala 3 KM.
Slazem se komore nista ne rade kao ni ministarstva osim da naplacuju razne takse kroz formulare za izvoz. Grupa lesinara koja nas ugusi!
Logicno je da nam je izvoz u totalnoj krizi, a cudime da ista i izvozimo, kakvi nas korumpirani vlastodrsci vode i na svaki moguci nacin destimulisu domacu proizvodnju. Poznato je svima da su uvozni lobiji milionski "zakitili" svakog onoga shupka u vlasti koji je omogucio nesmetan i olaksan uvoz svih roba siroke potrosnje, pored ovih nasih prirodnih ljepota, livada, pasnjaka, zemlje oranice, vodenih potencijala, krava, ovaca, sira, mlijeka... U sve su nas ubijedili da je dobro osim nasih proizvoda. Stoko jedna izdajnicka... dabogda čireve imali od alpskog, dukata, poli salama, jamnice, merkatora, tusa, konzuma...
Pa neki dan ste pisali da izvozimo ko ludi .. ko nikad do sad, kakve su sad ovo price?