Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo je sve jasno. U pandemiji turizam i ugostiteljstvo opali, i u 2021 se malo oporavili. Vidit ćemo odnos 2021 i 2022.
Po ovome ispada da je u ovoj godini FZS zbog prvobitnog netacnog podatka ostetio svakog penzionera za oko 20 KM, a to ce se nastaviti i u buducim godinama.
Kakva je ovo sada korekcija, a podatak koji se koristio prilikom uskladjivanja penzija je bio znatno manji? Jesu li penzioneri osteceni?
https://fbihvlada.gov.ba/bs/312-sjednica-vlade-fbih
Ma ako je njima dobro nama je užas.. kad su nama se plate digle u zadnjih 10 godina nikad uzas, al neka oni samo po svome rokaju. Koliko ljudi samo odlazi osobno znam ljude koji odlaze preko PickJobsa jer traze poslove u njemackoj samo zbog toga jer tamo ce bar dobit lovu ovdje nece nista i da rade dva posla kad im sve drzava pojede
A u odnosu na 2019?
Kakve su ovo slike pobogu
Nemojte Boga vam ove pozitive... Još će me ubijediti da živim u zemlji meda i mlijeka a to sto je sve skočilo u prosjeku 30% to niko ništa Jel da?