Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema nista ljepse nego kada sibicom zapalis cigaru...Nijedan miris je ne moze zamijeniti.
Ne pusim, ali zaista miris fosfor-sumpora je ocaravajuci, mislim pri kresanju.
Inace uvozimo sibice, cackalice, stapice za rostilj. Sramota.
Ja bi kupovao ove jer su kvalitetne da ih ima u prodavnici, ali nema, svugdje zebra.
Carinska politika nam je uzasna, ne razumijem kako mogu dopustiti da uvozni proizvodi uopste mogu biti jeftiniji od domacih.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Krešimo domaće!
ovaj KLIX članak ce ih preporoditi... od sad KREŠEM
a i mi bi mogli umjesto upaljaca kupovati sibice
joj sto šibice mire kad se ukrešu
Posao o kom sanjaju svi piromani
Ekstra... prelazim na sibice. Trebalo bi jedino promjeniti dizajn, isti je vec 30 godina minimum...
upravu si, trebalo bi zadati neki novi momenat
kresanje je zakon
Domace jeste, treba kupovati domace slazem se, ali brate mili treba i malo kvaliteta...ove sibice su jedne od gorih koje sam koristi, em su drvca tanka lagano pucaju, em lose gore i tesko se zapale, em pola sibice vam treba vatru da zapalis...
Sta reci vec svaka cast toj sacici entuzijasta i na ovakvoj dugovjecnosti.Ka cu pozeljeti puno veci napredak u povecanju proizvodnje u novom zaposljavanju u buducnosti.
Ovo bi inspekcija u EU zatvorila na osnovu desetak tacaka minimalno.
Ide zena i maze cetkom zapaljivu masu odoka onako , malo tamo malo vamo.Ko u prvom svjetskom ratu.
Toliko su kvalitetne da mozes isto drvce vise puta kresnut.
Svaka čast Seade.
na sta smo mi dovedeni.....jad i tuga
Dok je sibica bice i sibicara
Dolac su prije rata bile vrlo kvalitetne sibice, ali danas ih nigdje ne mogu naci da ih kupim. Uvijek mi uvale neke bugarske, ruske, turske sibice od 5 sibica jedna se upali i to odmah se ugasi, ne valjaju nista.. Da ima negdje dolac ja bi ih kupovao, ali ne mogu ih naci nigdje. Jer znam prije rata da kresu da svaka upali i gori drvce do kraja, za razliku od ovog uvoznog smeca sada kao npr zebra i drugo smece.
@Chvilla, samoj fabrici ne ide najbolje. Ko će plaćati marketing menadžera ?
@sezam.susam Evo brate dragi prijedloga: ima toliko apsolvenata ekonomije bez posla, neka napravi dogovor sa firmom, starta na proviziju za ugovoreni posao. Kad sve krene da valja, ostane tako, ili ide stalno zaposlenje, kako se već dogovore. Znam tovar ljudi koji bi ovo kupovali da se ima gdje kupiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)