Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA NIJE BILO DZEMALA BIJEDICA KOJI JE ZELIO ZAPOSLITI ZAPADNO HERCEGOVACKU BIJEDU, NIKAD SARAJEVSKI ENERGOINVEST NE BI ULOZIO TADASNJIH 700 MILIONA DOLARA, STO BI DANAS BILO OKO 4 ILI 5 MILIJARDI DOLARA U ALUMINIJUM. I STA SU URADILI? JOS RAT NIJE NI POCEO, POCELI SU GA KOMADATI ZAPADNOHERCEGOVACKI LESINARI I MAFIJASI.
DANAS, PA SAD, CIJENA STRUJE + HDZ PROVIZIJA JE VECA OD CIJENE ALUMINIJUMA I FINALNOG PROIZVODA. MOZDA DA SDA OPET UPREGNE RUDNIKE U TUZLI ZA EP BIH, PA DA IM PONOVO POKLANJA 10 GODINA PO 50 MILIONA EURA, DOK LIST KATOLICKE CRKVE AUSTRIJE VECERNJI LIST PISE O TRGU ALIJE IZETBEGOVICA U GRUDAMA GDJE SU SE NAVODNO SKUPLJALI NADNICARI IZ SREDNJE BOSNE NAVODNO TRAZECI POSAO? ALUMINIJUMU JE VRIJEME DA SE UGASI. DAVNO TO NIJE BILA RENTANBILNA FIRMA I DAVNO SU NJU HDZ I BRAJKOVIC OPLJACKALI.
MOZDA DA SE PRODA INDIJCIMA ZA MARKU?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Da samo napomenem nijedan bosnjak nije vracen u aluminijski na posao poslije rata , a non stop im vlada placa struju , prosjecna plata u aluminijskom je iznosila 1400 km, svake godine sponzorisu zrinjski a marke za velez nema ! E pa cijenjeni susjedi dosta je bilo!
@OvnovaMuda Kme kme kme... Evo brinemo se, sad ćemo da vam izvrnemo osigurač a vi se napajajte preko 'Rvacke EP ako možete... Ipak ste vi jedan narod. Eno Plenki je sazvao HITAN sastanak radi vas. Kolinda pije leksaurine... Čović je žurno otišao u ZG na današnji sastanak. Ne sekiraj se KATOLIBANU bit će sve OK. Nemojte samo dolaziti NAMA u SARAJEVO...
@OvnovaMuda samo ruši sve što podržava ustaštvo i UZP. neka pokrepaju ili neka se sami čupaju
Aluminijski kombinat u Mostaru se gasi ali je važno da je Komšić nepoželjan u 11 hrvatskih opština, braćo Hrvati sjebali ste prioritete!!!
u ovoj drzavi izgleda doslo je svemu kraj
Očito glupa stoka ne čita text nego komentariše naslove. To što će 40 000 kooperanata ostati bez posla ne brine glupu marvu. Ne zna marva da se sve to odrazi na uplati penzionog, poreza, zdravstva itd. Mrzitelji vlastite države i ne trebaju da je imaju. Svako u svoj tor, pa uživajte u blagostanju i svojoj vlastitoj gluposti.
@kraftwerk Željeznice federacije BiH, a da GRAS ne spominjem i da dalje ne nabrajam...
To vam je sjebao zeljko komsic, nije hdz ni covic, oni nisu vladali protekle 4 godine, e ovce moje ustaske.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Od predratnog giganta na svjetskom glasu do poslijeratnog financijskog kraha pod upravom Mije Brajkovica i HDZ-a. Nisu bolje ni zasluzili. Zalite se njima.
Zavrnuta pipa iz sarajeva. Vrijeme trazit posla hercegovcima u njemackoj doduse navikli su
Gasi to leglo ustasluka !!
Uništili su Soko... pa Aluminij... Neka Hrvatska cvijeta, to je bitno. Što je kod kuće rasulo, nema veze. Bitan je nacionalni osjećaj.
@COIN BRAVO
KAD SU BILI NA SVJETSKOM GLASU?....IMALI IKO MEDJU VAMA PISMEN
Čoviću pa neka vam objasni
Ako vec ne znaju raditi, kljuc u bravu ili prodati, ako jos neko hoce kupiti, a da se zivi na grbaci EP BiH to ne dolazi u obzir. Novalic ako zeli, nek im da iz svoga dzepa...to je ionako firma pod kontrolom krimimalnih nacionalista. Odjebaus!
Interesantno prica je aktivirana poslije izbora
Peri mjesalicu motaj kablove.