Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji rudari _ 20 posto rudara a 80 posto adminsitracije stranacki kukiceve uhljebljene... 130 miliona poreskog duga.... sto niste protestovali kad ste namjestali tendere, krali nelegalno ugalj, visak zaposljavali i sad protestujete protiv drzave koju ste vi bacili u dug ? STO NE TRAZITE SMJENU DIREKTORA KOJI SU VAS UVELI U TO STANJE ????? Ovime pokazujete dap odrzavate milionski kriminal u preduzecu u kojem radite !
sta rudar zna o namijestanju tendera?a ukrasti uglja moze samo onoliko koliko mu moze stati u dzepove . Ne lupetaj majke ti...
Pun mi vas je vise...sve ste naveli, a nerad niste..koliko vas je? 5000 u Kreki a kopa 800 ljudi..sto Djurdjevik ne strajkuje i ostali? Zato sto rade, proizvode...dosta vas je vise ublehasi i neradnici
samo na vladu.udri po vladi .oni su ključni u svemu u bosni
(clap)
Rudari mekog uglja?!? 😂😂😂. Pa zar to jos uvijek postoji? Ugledajte se na Tomislavgrad, vjetrenjace i solarna enegrija: to je buducnost. Od 2025 u cijeloj EU zabranjena upotreba uglja. Znaci.....
Glupani idu u jamu za male, nikakve pare pa ih i za tu siću handre.
Tuzla tuga velika.. najbrojjiji kanton, dobra (u BiH) geografska pozicija, masa velikih firmi propalo, nema ulaganja stranog kapitala, najvise nezaposlenih??? Probudite se Tuzlaci, ne cekajte sadaku iz SA..
Kako se kome qurac digne il nedigne ide da protestuje i nesti blokira. Tranzicija iz komunizma u kapitalizam dugo traje i moraju ljudi svjesni biti nacina biznisa i posla. Simens otpusto 9000 radnika pa nikom nista. Ovdje svako puteve blokira i sere protiv drzave. Hapsit sve redom
e sad.. da je privatni sektor rasterecen.. imali bi gdje otic.. al ovdje je privatni sektor privatan samo na papiru.. u sustini.. sve isto ko kod tite..
Treba se lagano svi prikljuciti rudarima i traziti svoja prava osnovna. A pored toga da se politicarima smanji plata i povecaju penzije, dr. plate, prosvjeti, policiji i da ovo zdravstvo dovede u red. Dosta nam je ovog javasluka vise. Nista u drzavi ne funkcjonise kako treba.
I sljedeći mjesec opet isto :( :( borba za platu !
samo borba 🤛⛏🔨
@drKvaternikKlobuk I štrajk :(
PRIKAŽI ODGOVORE (33)
Gospodo Rudari, samo da znate > Fadil je promijenio adresu, telefone...< ušli smo mu ipak u trag. Sada je u Energoinvestu na Pofalićima!
ne trebaju oni fadila trazit.. mogu komotno da traze onog klinca sto je predsjednik boracke organizacije.. a prvi zub mu narasto 1999
@&amp;lt;!-- Onaj Salkin mali :) sace i tu da se mahne milion i 370000 KM, na zadruge u kojima nema ni 20 godina skole, od svih zajedno, koji su ukljuceni u "projekte".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Protestuju i strajkuju 4 godine i onda izadju na izbore i glasaju za SDA ili SNSD. Ima li vece ironije.
@whey ima jer to rade vec nekoliko puta :)
glasajte za Kukica..ebo vas on
nebi niko glasao kad doticni naredi tako da se glasa za SDA u protivnom letis sa posla,to ti je tako kad se radi u rezimskoj firmi,ali gori su ovi u firmama sto bi ti u tim predizbornim igrama za 20 maraka ti isto uradio pa nek ti je radni kolega,uhar je 20 maraka zaraditi dzaba a obraz jebes to svakako ga nema skoro niko danas.
U septickoj jami zvana bh, provodi se HOLOKAUST NAD CIVILNIM INVALIDIMA pod sponzorstvom zlocinackih fasisticki aktuelni sranaka. FASISTI pozdravljaju vas civilni invalidi na cirilici i latinici 🐒🐒🐒🖕🖕🖕
sljedeci put nemojte palit zgrade institucija drzave bih nego fino ispred privatnih kuca objekata vila hotela kafica i kupleraja lokalnih krimosa kao sto je kuko i ostale pichke materine pa se sa njima obracunavajte ionako ste glasali za njih ovceeee jedne beee!!!