Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nema nam nazad ako nas zatvore!! Ostace mnogi bez posla. A vlasti gledajuci kako vas je pomagala za prvo zakljucavanje,nek vam je bog na pomoci.. Svi so osudeni zajedno!!.
ekonomski krah ako zatvore metropolis, operu i downtown...3erem se ja na tu ekonomiju
ne preostaje nam nista nego da otimamo od politicara da im blokiramo imovinu
Dragi dobri narode, lockdown stupa na snagu 16.11. A pod tim misli se da nista nece radit sem apoteka i prehrane, policijski sat idt. Znaci isto sranje kao u martu!
Vlast samo probudi ako ima gdjje kakav tender ili ako Fadil moze neku firmu devastirati pa prodati stranim investitorima ko fol.
Jasmin faraon je furo pricu da se od Tuzle pravi turisticka meka, vidimo kako je to zavrsilo. Par jezera u rukama njegove ekipe, grad razvalina, posla nigdje. Svake izbore stavi neko nebosnjacko ime na bilbord, prodaje babama pricu o mutil-kulti, uzme jos jedan mandat a onda on i ekipa uzimaju lopatom naredne 4 godine...
plate 500 maraka, sta vas briga mozete radnike godinama placat i da je lockdown
Nema puno price, sve rusimo bude li samo pokusano bilo kakvo zatvaranje!
Ova gospoda sto trazi taj famozni "lockdown" ne razmislja o ovim stvarima.
@tuzla87 Ja sam o tome razmisljao kad se pojavio prvi slucaj u EU. Skont'o sta se sprema. Znam gdje zivim. Sjeo, zagrijao stolicu zestoko, poslao CV na par mjesta vani i sad radim od kuce. Moze lockdown na 10 godina, boli me Bake.
Nema tu hajra čim je nekoj osobi posao da zavrće flaše deterdženta, ali šta da se radi...
Pa nosite brnjice i pridrzavajte se mjera epidemioloskih a nemojte biti tutmani i okolo siriti zarazu pa nece biti lockdown
Oni ce zatvoriti a ste cete vi uraditi povodom toga je pitanje.
Nabiti u lockdown komplet vladu popišaj ih i onako ništa ne rade
dita neka vas bake pogura lako jer za va vas baketov bingo vas je kupio
Pa kad hoce sve da zatvore i kazne zadto ove sda i nip skupove ne kazne ovo se vise ne moze podnijet narodu kazne za maske a ovi po ilidzi pogotovo skupljaju po hiljadu ljudi i mame ih maskama koje dijele iz humanitarne koje su vec odavno trebale bit kod naroda fujjjjjjj
Biće lockdown 100%! Ne pitaju se naši debilni političari već vrh lože koja vlada svijetom, naši idioti samo slušaju i sprovode naređeno!!!
A da skontate da je korona stvarna stvar i da se malo prdidrzavate mjera? Da se kanite sijela, kafana, svadbi na par sedmica? Tada ne bi bilo potrebe za lockdown-om. Ono sto se zeli izbjeci je da se velika masa razboli odjednom jer tada im se ne moze svima pruziti pomoc. To je sustina svega. Previse smo zaglibili da bi izbrisali virus sad je samo ostalo da nema prevelike navale. Koliki moras biti idiot da to ne shvatis.
A sad sve privrednici