Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo handri ostatak BiH kao pantljicara, dok se prihodi prave u TK. E sad je kljucno pitanje: "Zasto je to tako"?
Politicari u TKsu losi. Treba pritisak napraviti, blokadu federacije, sve dok to ne urade imat cemo ovoliko km koliko sad imamo. Jbt ja od Orasja do Zivinica vozim i po 2h, a udaljenost nekih 85km.
SDA i HDZ su jasno poručili tuzlanskim komunistima "neka vam tito gradi ceste".
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
moji Tuzlaci, Brčaci i moji Krajišnici nije to do Sarajeva nego do političara koji ne mogu da ugrade Euroasfalt i Hering na svim dijelovima BiH jer te firme nemaju kapacitet, nego mogu uzeti jedan tunel i to je to. A ozbiljnim stranim firmama ne daju da rade, i ako potpišu ugovor sa strancima to su neki lopovi koji pokupe kajmak a angažuju domaću radnu snagu. Kriminal i to ti je to.
Greska , Cmakiru Smrdibdegovicu je bitan trokutistanh Zenica-Sarajevo-Tuzla, sve van toga njega ne zanima, Hercegovina je davano porodata HDZ, za Krajinu ga libo racku jer nema interesa gdje moze uzeti.........
stipuga pa vidiš da sam sebe demantuješ? Begu bitan dio tz sa ze onda valjda bi Tuzla imala makar autoput iz pravca Sarajeva? niđe veze
Sto vise radara i problem riješen
Politika se vodi iz Sarajeva! Znaju to kvazi političari iz TK, poslanici i ostale ublehe koji su u Sarajevu. Slatka para brate. Podanicki mentalitet i lična korist. Sve g....vna bez obzira na stranke iz TK.
Nece majka dati siseee, dok dijete ne zaplace...Mic po Mic #drugopoluvrijeme2014 Poljine-BL-MO-TZ...Motkache, raja, motkache...SVE je vec OPROBANO.#hardreset2014-2021! !
Nema brige. Sad ce autoput Beograd-Tuzla.
Dici revoluciju, smijeniti komplet mafiju koja vlada BiH, poslati po kamenolomima na dugogodisnji rad, oduzeti im imovinu, od novaca prodate imovine graditi infrastrukturu, zaposliti nove, obrazovane ljude, počev od sudstva, zdravstva, policije.. Povuci stare ambasadore, poslati nove, obrazovane, da lobiraju po svijetu.. I have a dream.. By Cudakinja 🧐
Trebaju Brčko i Tuzla svoje prihode ostaviti na likalnom nivou i gotovo. Ne možemo mi graditi iKatolibanat po hercegovini i džamahiriju u Zenici i Sarajevu i čethnikluk po Banjaluci i Čethnitetu. Izdvajamo najviše para za ovu usranu državu a najmanje dobijamo nazad.Tjeraj to sve u pičkhu materinu. Koliko ko uplati, toliko muzike i nek dobije..
Isto to orašje sve vuče sebi, grabe lovu, kradu, glume ugroženost
Provincija tuzlanski kanton
odjebat Sarajevo, tražimo i mi odcjepljenje i goni u pm ...mi ostali rukamo za ko fol državu, a oni državom podrazumjevaju samo Sarajevo.
Srbija počela gradnju auto puta od Loznice do Novog Sada. Ionako mnogo BiH kamiona ide ovom trasom.
Sarajevska šuplja će raditi dok narodu ne dosadi i digne sidro.
Biće autoput kad na kur*u nokat poraste. Ne mogu rupe da pokrpe a kamoli da naprave nešto konkretno.
SVE SE TO MOGLO 2014 MOTKOM RIJESITI,ALI SAD JE KASNO,VISE UHLJEBA OD OBICNOG SVJEZA,A STRANCI I VLAST KRADU NASE PARE,NA TU PRICU IZ SATA U SAT
OD KOJIH PARA STOKOOO,NIKO VISE I NE ZNA,KOLIKO SU NAS SDA I HDZ,I KOD KOGA ZADULIZI,ZA NAJVECU PLJACKU STOLJECA,CESTOGRADNJU,O CEMU VI PRICATE....POSTOJE PODATCI DA SE RADI O 22 MILIJARDE EURA....STOKO.TOLIKO NE VRIJEDI NI CJELA ZEMLJA,OVCEEE,MI SMO U DUZNICKOM ROPSTVU MMFA,A TI PUTEVI NISU NASI,NEGO NJIHOVI,VLASTI SU SVAKU MARKU POKRALI OD TE PLJACKE,M...U VAM J...M GLUPU.SVE PARE ODISE U SARAJEVO,MAJMUNI
Evo za ove nesposobne lopove iz SDA ne možeš glasati. SDP hoće ovog Nikšića ali tip nije za to nema kapacitet. Ove druge su suviše male i rascjepkane. Za sada nema ličnosti na vidiku. Jedino Komsic je koliko toliko sposoban. Opet ću morati za njega veći je Bosanac od ovih kvazi Bošnjaka.