Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jesu obrazložili odluku...
Konzum je najskuplji ;)
@andaluzijsko.. Drugi dio username-a te odlicno opisuje...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bingo je kupio sve objekte preduzeća Tuš i Interex !!! Primopredaja sve dokumentacije do ljeta 2015. godine.
Ovo je samo fora, KONZUM, na zalost i Tus kupuje. :D
Pored toliko prevaranata i lopova konacno sam pronasao pravog coveka sa pravim dojavama. Jedine prave i sigurne dojave na facebook-u,uvjerite se i sami.... https://www.facebook.com/sigurnazarada99?ref=hl jedine sigurne i prave dojave za kladionu na internetu posjetite nas
E jeste mi drago zbog ovih Slovenaca,jesu se bili nafurali, kontali jeftina radna snaga, a pukli cijene...propade Mercator, propade TUŠ. Imamo mi i svoje firme: Eto i Interex ode polahko. Zato je BINGo, pravi bingo(pogodak).A hvala Bogu imamo dovoljno domacih proizvoda...
Ovde se sve firme otvaraju sa ciljem sopstvene zarade i dobita ili koristi za zemlju iz koje dolaze... Ne plate zemljiste, poreze, struju, vodu, radnike... Zatvore se, pokupe pare i bez problema i ikakve odgovornosti odu....
...neko rece....." kako nas svi i zaobilaze, jos malo na policama cemmo imati ponudu bas kao prije rata...jedno mlijeko, jedan jogurt, jedna vrsta hljeba i jedna vrsta čokolade po jednim diktiranim cijenama" o cemu lupetas? bosna ima oko 4.5 miliona stanovnika. nama ne treba hiljade stranih lanaca prehrambenih artikala! kome ce to sve prodati? mi trebamo u prvom redu kupovati svoje proizvode, a proizvodjaci su naravno duzni podmiriti potrebe domaceg trzista, a kupovati samo ono sto mi nemamo ili u cemu oskudijevamo. sta ti ima tu nejasno? ili se mozda osjecas blazeno kad vidis imena stranih prodajnih centara pa tako mislis kako smo toboze dio nekakvog zapada? mi da nemamo politicare od ranih 90-tih koji manje-vise ne biraju sredstva kako da dodju do vlasti i kako da se odrze i kojima je to jedini cilj i koji nemaju ni 1% osjecaja za drzavu i njene ljude, bili bi danas kao svicarska.
The Russians are coming.
Tus je bio jedini trzni centar u Istocnom Sarajevu - sad ostadose i bez toga. xd
Kako ih nije Boga stid ????????????????????????????????????????????
Pa nema nam više Mercatora!
Prati li iko u drzavi koliko se zatvori domacih trgovina i koliko radnika ostene bez posla sa otvaranjem stranog trznog centra, a mi slavimo kad ih otvaraju.
Dok se pokrenu organi vlade i organi gonjenja sve ce izmusti od naroda k'o Stanici i slicni koji pljackaju drzavu i radnike na ocigled svih. Djaba vam domaci dobavljaci tako ce biti, nego na vrijeme blokirajte imovinu.
10-20% uvijek skuplji od konkurencije, sta su ocekivali!!
Pa pederske Janeze zaista ne treba nigdje pustati. Em su grobovi (ruznije nacije nema) em lopovi! Bojkot proizvoda ionako im privredica od izvoza u bih zavisi!
ŠTO SE MENE TIČE ONI MOGU TUŠ KOMOTNO DA ZATVORE I DA GA ONDA NAKRAJU SRUŠE I ONDA DA NAPRAVE ONADA OPET DA NAPRAVE PRODAJNI TRŽNI CENTAR IKEA - INOG U BIH ! ! !
Idite,da se konacno okrenemo domacim proizvodima i proizvodjacima!! Ja to vec godinama praktikujem,kupujem samo u mostarskom MEGAMARKTU!! A Megamarket je srbijanski,dakle razlika u slovu!!