Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..."hladan tuš" za BiH dobavljače...
Možda ne bi trebalo, ali me komentar stvarno nasmijao. :-D
Urbana, zašto ne bi trebalo? Pa u BiH je sve komedija...:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve je ovo nama naša država obezbjedila.Ovim Slovencima je trebalo oduzet svu imovinu u BiH,kao zalog za deviznu štednju,a ovi naši političari bi prodali rodjenu majku za pare
Pljački nikad kraja, počelo je sa Ljubljanskom bankom, pa unošenje bezvrijednih YU dinara i zamjena za robu i devize u BiH, izborom slovenačkog izvodjača na tenderu za puteve, i sada ovo. Dokle ćemo biti naivni, a političari koji vode zemlju sve bogatiji.
Ovi Slovenci su nas prvo opljačkali '91 preko Ljubljanske banke, onda su nas pljačkali poslije rata 20 godina kroz Merkator, Tuš i slične, a na kraju im je i to bilo malo pa su naručili robe koliko su mogli, prodali je i pobjegli, a dobavljačima ćuna. Izvuku maksimalno iz svake akcije. Ali eto mi smo išli logikom, kad su se Slovenci i Hrvati odvojili od Srbije, hajmo se i mi odvojit. Ko biva eto razlog je srpski nacionalizam :)
Slovenacki poltroni ljubljanska banka prevareno hiljade stedisa sad ovo...al se to sve vrati kad tad...da da
izjebase nas slovenci u svakom poslu
Pa da li su to usitinu sve domaci dobavljaci. Jer kako ispade tus je samo prodavao nase domace proizvode. Koliko je tu uistinu domacih proizvodnaca, a koliko registrovanih firmi uvoznih proizvodnaca. Zato malo lakse. A stoku iz tusa treba na sud krivicno pa malo za hapsane. No treba naci i ko je kod nas sve to muljo i u blato uvlacio.
nije prvi put da nas slovenci zavaljuju, prvo čega se sjetih ljubljanska banka , auto put (firma koja je donila posao ubrzo progladila bankrot) sada tuš, nije mi jasno kako kod nas narod ima pozitivno mišljenje o sloveniji.
jebat im mater
ma ja mi ce mo im psovat a oni pare pokupise
Uzimajuci u obzir koliok su kod nas sudovi efikasni ma to ce trajati ko brat bratu 10 godina, al' pored ovoga sad ovaj advokat spominje ovih 2000KM pa osnivacki kapital uF BIH je 1000 KM u RS je 1 KM, tako je zakon odredio da bi se privukle strane invensticije (a vidi cuda nigdje ih nema xD) ako bi se povecao osnivacki kapital onda bi i strana preduzeca teze osnivala svoje podruznice sta vec.... sad kad uzmemo svu situaciju u vezi ovog tusa bilo bi bolje da je 10 000 osnivacki kapital i tako bi zastitili domace privrednike jer stranih invensticija i ovako i onako nemamo
U BiH samo gleda ko ce koga prevariti. Zemlja za Ginisa po prevari.
Slovenci su, nakon Bosanaca upropastili najvise firmi u BIH
odoh i ja pod tuš...
Slovenci su najveci lopovi i prevaranti Da imamo normalnu drzavu ista bi regovala na sva desavanja od duga Ljubljanske pa dalje
halali huso materi zalosno da nemoze biti zalosnije....
Evo samo jedan primjer kako se Bosnjaci zavode, raznim pricama o bratstvu i jedinstvu, ovo je prica iz 90-tih, a ovaku nam pricu ponovo namecu "multietnicari" iz SDP. Nasa Stranka, DF-Zeljko Komsic, koji djeluju samo u djelovima sa Bosnjackom vecinom i tu sire bratstvo i jedinstvo, tako sto od Bosnjaka dobiju glasova a za bratstvo i jedinstvo postave ministre srbe i hrvate: Major Omer Mehić je 1992. ostao sa četničkom vojskom http://saff.ba/major-omer-mehic-je-1992-ostao-sa-cetnickom-vojskom/#.VQgnFuE0LiY Srećko Prentović, pukovnik avijacije u penziji iz Banje Luke napisao je na svom Facebook profilu tekst o Omeru Mehiću, pilotu koji je ovih dana poginuo u helikoptersoj nesreći. U nastavku prenosimo spomenuti tekst.
inace su dobavljaci tusa bili samo bosnjaci? pa kretenu...
Vidim... nije jos lego Moditen. NE na internet sat dva nakon uzimanja tableta. Prvo da legnu, pa onda.