Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro, majku mu, ili je cvs ili je csv, de odlučite, ili mi moramo googlati sami..
Karatekin dodaje da u narednom periodu planiraju otvoriti značajan broj radnih mjesta u oblasti tehnologije i industrije i za omladinu u BiH. Na kraju je istakao da će njegova kompanija ulagati i poslovati u Bosni i Hercegovini i pored svih administrativnih prepreka koje postoje. ------------------------------ Govno tursko dobilo 50 miliona eura ugovora u Bosni i onda ona njihova tipicna "sadaka" suplja, oni ce "zaposljavati" omladince u Bosni? Heh mamu im *** lopovsku i lazljivu. Tako isto i Erdogan suplju. Ono ko fol oni Bosnu pomazu, oni se ono ko fol slomise Bosni "pomazuci", a kad pogledas bolje, jedino u tim bosansko-turskim odnosima, oni preko veze dobivaju najvrijednije ugovore i poslove u Bosni, a Bosna ama bas nikakve koristi od njih nema, osim sto politicari vjerovatno nekad popiju kafu sa onom budalom Erdoganom ili provedu par dana u nekoj vili na moru u Turskoj za nekoliko stotina miliona eura vrijedan ugovor Turcima u BiH.
Previse si ti glup momcino da ista shvatis...
Pa dobro pametnjakovicu, hajde pljuni ugovor koji je bilo koja bosanska firma dobila u Turskoj, a da je vrijedniji od 20 miliona eura? Evo ja cu tebi nabrojati dvije turske koje su u Bosni dobile sa dva ugovora vise od 400 miliona eura, Cengiz i ova karikatura iznad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogli bi i neku dzamiju sagraditi braci , da imaju dje klanjat
Cudo ovi poletarci ne hvale niksica kako je ovo doveo :-)
Kako su zavrsili mnogi arapi poslije rata.Pitaj SDP a Alije Izetbegovica rahmetli vise nema.To je razlog
zanimljivo je to kako neko zeli da ulaze u BiH,cuveni Arapi nas zaobilaze u velikom luku,kud ces dalje ulaze u srbiju, jer znaju da te investicije u Bosni nestanu preku noci,,kako kazu noc ih pozobala ili kako vec,,respekt za Turke, vracaju se nakon sto su nas ostavili u sumi sa vukovima...
Nemožeš im vala ni zamjeriti, ni Turci neće ulagat dok se ne sklone Lagmudžija i Dodik sa vlasti, pa nije niko lud davati njima u džep.
Ma ko ulaze budalo, pusti glupe i napadne Turke. Ova turska budala nije nista investirala nego su isplaceni za posao koji su uradili od Mitala. Sta ova budala prica to je samo njemu jasno. Pa nije inevesticija ako Mital plati njima Turcima i oni nesto naprave. Inace sto se tice filtera, mjeriti sad zagadjenje i usporediti ga sa mjerenjima prije i dozvoljenom nivou u EU zagadadjenja (porediti ih sa Mital fabrikom u Francuskoj) nakon toga reci ili bravo ili hajmo majstore moze to bolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sigurno je bar da od ovog posla nasi nisu dobili ni 1km na kafu! S druge strane ovo i nije investicija u BiH privredu!!
Odgovorio sam ti gore!
Crkve i krstove to si zaboravio,separatizam i nepriznavanje vlastite drzave , negiranje zlocina,nacionalizam i ekstremizam nevidjeni razmjera u 21 stoljecu..Sve to commi utice na investicije.
Upoznaj sarkazam da bi ga zavolio :)
Nećemo investicije, hoćemo džamije!