Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
grana na glogovu drvetu ...
Bosna je interesantna ruksak turistima, ali vecinom je njihov budzet premali da bi oni ostavili neku veliku lovu u Bih.E, za ove parali turiste, oni vec ocekuju malo bolju ponudu od prirodnih ljepota, znaci top hotele, top gastronomija, top usluga....Sve u svemu bosna ima fine uslove za turizam, planinarstvo, seoski turizam, pa te raznorazne banje itd...samo treba ulagati i privuci turiste.
da,da seoski turizam nama treba :)))))...evo ja cu dzaba dati turistima da mi povade krompir,pokose travu,oberu voce...ma necu im nista naplatiti :)))))))
Ma mozda to tvoj um ne moze da prihvati, ali ja gdje zivim , ima dosta porodica koji na skolskom feriju idu sa djecom na selo, znaci plate sedam dana aranzman, e u ti sedam dana spavaju u stali u sjenu, pa te gazde im pokazu kako sve to funkcionira na selu, kako se krave muzu itd. Pa malo pomazu seljacima, da vide odakle dolazi mlijeko, krompir...e tu ti onda gazda njima spremi domaca jela, ponudi im domace rakije, ljudi sretni sto ne moraju jesti smece iz prodavnice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nazalost , dok je korupcija privredna grana broj 1, turizam nema sanisu za razvoj, a imamo najljepsu zemlju na Svijetu
NORMALNO !! JER I NAŠI SU IZGLEDA TEK POČELI SHVATATI KAKVU ZEMLJU IMAMO PA JE MALO VIŠE PROMOVIŠU !
Jos kad bi poceli prijavljivati nocenja i izdavati racune.
Ma bez obzira buraz, ovi nasi nisu smjeli uraditi demant bez obzira na sve. Trebali su u kontru pisati, kreirati javno misljenje, znaju oni to bolje od nas .. ustvari trebali bi da znaju. Ali ne .. daj da mi popljujemo i rastjeramo turiste sa svega sto je iole dobro u zemlji.
Kako da se penjemo kad pisete gluposti o laznoj svjetlecoj gospi, kako nema piramide i sl?! I da lazno svijetli sta imate pisati o tome .. neka dodju i uvjere se. Jos kad su Italijani progutali tu pricau i prosuli je svijetom vi pozurili da objavite demant. Divan gest novinarcica sa Klixa sa pilecim mozgovima koji ne vide dalje od nosa.
grijesis nisu prvi to demantovali u bih vec u hrvatskoj i to zbog ljubomore....kazu da ce da prosvjtli njihov kip u kumrovcu....i jos kazu da smo mi nelojalna konkurancija jer neplacamo porez vatikanu za svjetljenje gospe :))))))))
Isto kao i korupcija...samo sto je korupcija uvezena grana novijeg datuma. :-)
jest ,zivimo od turizma skoro ko hrvatska...... ahihihhihihihihhihiiiiii