Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
necu ni da citam tekst ti uslovi su trebali danvo biti na dnevnom redu pa uloziti koliko god treba, do sada bi i ekonomija bila jaca a i otplatilo bi se sve. Stoko lopovska neka je uzet kredit za vase potrebe!!
Smanjiti uvoz,ispuniti uslove za izvoz,to nije tesko, ali kad se lobira i neko uzme ogromnu cifru za to,to je problem opcenito..
Ja zaključka vela havle!
Ćuuuuuuuuuuuuuuj!!! Mi da osjajamo druga tržišta!? Svašta može mašta!!!!
Šta oni imaju reći jedan drugom i kakve će se govorne vještine koristiti kada niko ne nudi rješenje! Pa to su sve recidivi starog sistema i samo mogu živiti od donacija (subvencija). Nema više subvencija i svjet se toga odrekao jer se npr. u EU izjednačile subvencije za poljoprivrednike (koji rade) i subvencije za nezaposlene (koji ne rade) i porodice sa više djece, što će reći: ne isplati se više baviti poljoprivredom kada hrane ima sve više i cijene osnovnih poljoprivredni proizvoda konstantno padaju!
Tučić pao s Marsa. U Konzumu već ima Kplus mlijeko po cijeni od 1,15 KM koje ubija domaćeg proizvodjaća. Jedino možete pokrenut kampanju kupujmo domaće i obilježit jedinstvenim cijenama domaće proizvode.
definitivno treba naci neke mjere da se zastite domaci proizvodjaci, kako mljeka, tako i ostalih proizvoda.
Najs :D