Privreda
77

Tri mjeseca uspješnog rada: SCC - novi centar okupljanja u Sarajevu

Klix.ba
SCC: Tri mjeseca uspješnog rada
Sarajevo City Center (SCC) za samo tri mjeseca od kada je otvoren postao je nova oaza kupovine najsavremenijih roba u BiH, kao i novi centar zabave građana Sarajeva i Bosne i Hercegovine.

Osim zabavnog parka tu su i robne marke koje do sada nisu bili prisutni na tržištu Bosne i Hercegovine, a prisutne su u SCC-u, što posebno zanima dame. Nedavno je SCC odlučio svojim kupcima omogućiti besplatan sat parkinga uz priloženi račun o potrošenih 20 KM tokom posjete. Nedjeljom je parking 0,5 KM do 12 sati, nakon čega iznosi samo 1 KM.

Ovaj centar je prema svim pokazateljima i komentarima jedan od najbolje dizajniranih objekata u našoj zemlji kao i Balkanu. Kad se tome doda jedinstvena ponuda koju građani ne mogu naći na drugim mjestima, onda se SCC istinski svrstava na mjesto broj jedan koje se mora posjetiti kad se posjeti bh. metropola.

Kako nam je rečeno u službi za odnose sa javnošću svakim danom je sve više posjetilaca iz Sarajeva, drugih gradova Bosne i Hercegovine, dijaspore kao i stranih turista koji žele vidjeti SCC. Prošla su tri mjeseca od otvorenja i za to vrijeme se pokazalo koje stvari je potrebno unaprijediti da bi se kvalitet boravka podigao na najveći nivo. „Svi komentari posjetilaca i kupaca, naša su glavna vodilja u unaprjeđenju usluge“, ističu u SCC-u.

Posjeta glavnom gradu Bosne i Hercegovine je puno sadržajnija i turisti ostaju dan duže kako bi odvojili vrijeme za posjetu SCC-u. Posebno je interesantno da ljudi iz dijaspore iz svih krajeva zemlje namjenski dolaze u SCC, kako bi kupovali, popili kafu, ručali, ili proveli vrijeme u najvećem zabavnom parku u regiji. U SCC-u su posebno ponosni na posjetu Zmajeva pred odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, a često se mogu vidjeti poznate ličnosti iz svijeta muzike i filma iz čitave regije.