Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez Govnazda Prdazda ni jabuke ne mogu na klixu.
U slučaju neukrotive žene koju suprug nemože reformirati, najbolja solucija je odabrati drugu ženu. Isto to slijedi ako je žena bolesna, jalova, stara, ili ima nezdrav um ili ako jedna žena nemože zadovoljiti muškarčeve prirodne potrebe. U takvim slučajevima poligamija može dati odgovor (soluciju), ali “čovjek koji oženi više od jedne žene, a onda se snjima ne ponaša pravedno uskrsnut će s pola uma paraliziranog. (Muhamed)
Apples days in Goražde :)
Fina manifestacija i zaista se moze naci dosta lijepih domacih proizvoda iz tamo jos uvijek ciste i ne zagadzene prirode.