Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasa zemlja ima prema zvanicnim podacima 17 MILIJARDERA,samo smo jedina zemlja koja nema objavljenu listu ko su milijarderi,u Njemackoj se zna ko je milijiarder . Zamislite kad bi se objavilo ?
I te će pare zauvijek otići iz BiH a njihovi sljedeći 6 generacija će uživat u njima ... fuj majku im jbm , i onoj SIPA *** pomrle svima ...
milijardera? pa po ovoj listi najbogatiji ima 500 miliona, a mi imamo 17 milijardera? Ja znam za informacije prema kojima su najbogatiji Selimovic, Bobar, Radoncic ali za ovo nisam jos cuo.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kako nema Dodika na toj listi
ovaj covjek je dobar biznismen i zasluzio je da se nadje na forbesovoj listi
Ima njih i u Bosni, samo ne prikazju koliko imaju jer je stečeno na kriminalne načine ;)
Valjda Bošnjaka, a ne Bosanaca
Kod nas ih nema jer nebi mogao dokazat kako ih je stekao hehe
Ako u Bosni ima milijardera, onda nisu normalni..svako normalan ko ima vise od 100.000KM treba da se ispali odavde..odrekne se drzavljanstva, rasproda sve i promjeni ime i lik i djelo...
naprotiv.. ostaju i samim tim sto imaju novac, ukazuje im se prilika da naprave jos vise.. osim toga, kad imas milione druze, vjeruj mi da je sasvim svejedno gdje zivis... :)
Bosanaca nema na listi jer pare stekaju u jorgane :-)
Mile njih moze kupit zajedno!!!
cim BAKIR IZETBEGOVIC, najveci kriminalac sa ovih u istocnoj europi i MILORAD DODIK drugi najveci kriminalac pa i FAHRUDIN RADONCIC nisu na ovoj listi popisam se ja na taj Forbes! OVA TROJICA SU NAJVECI KRIMINALCI!!!!!!!!!!!!!! i da j.e.b.e.m im familiju usta!!!!!!!!
kako će bit bošnjaka kad se bave politikanstvom i glume žrtve sve ove godine....
Ko o cemu kurva o postenju... Ceto odjebi u skokovima hahahaha Bosna Bosnjacima !
Daleko najbogatiji Bakir... naslijedio od oca koji je inace bio poznat kao strucan poduzetnik...
Najbogatiji covjek na Balkanu = 1.Bakir Izetbegovic! Sta ces, naslijedio od babe koji je inace bio pravi poduzetnik po struci...
Naravno da vas nema na listi kad samo mrzite...ubice vas mrznja.
A severinin milan? :)
Ne kontam zasto frosirate to ,"bosanac,bosanka" odkud vi znate jel netko "bosanac-bosanka" (btw bosanac=geografska pripadnost) ,logicnije bi bilo da stavite "nema gradjana BiH na lisiti"
Tak je. Milan Bandićje Bosanac, Šešelj je bosanac, Tadić je Bosanac,
Pa zato što se misli na državljanstvo, a ne na etničku pripadnost. Npr bivši gradonačelnik New Yorka je bio Giulliani i nigdje neće pisati da je Italijan jedan od najbogatijih ljudi New Yorka, nego Amerikanac. Mesut Ozil je jedan od najboljih njemačkih fudbalera, a ne turskih. Znaš kako se Švajcarci (a i čitav civilizovan svijet) smije na te folove "geografska pripadnost". Svako se u normalnom svijetu identifikuje sa državom, a kod nas ako se smatraš Bosancem ili Hercegovcem (a svako ima pravo da se deklariše kako hoće), smatraju te neprijateljem države, koja se, zamisli slučajnosti, zove Bosna i Hercegovina; ali polako, sve će doći na svoje: kad tad ...