Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ističe da je uvoz jedan od najvećih problema, jer se godišnje uvezu ogromne količine piletine i prerađevina-Uvozimo piletinu,uvozimo vodu...pa koji smo mi degenerici od naroda.
@nexxy u nas sve na koljenima jeli iko zalego vise.
nije problem uvoz.. problem je pojedinac jkoji umjesto domace Madi Brojler Ovako kupi uvozno pile, o vodi nista ne bi reko suvisno je pored hiljade izvora u Bosni
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pital ko kako je kokama?
Kada imas pouzdano kvalitetan proizvod, onda se ne bojis za trziste. Koji je kvalitet piletine koja se prodaje 1,9km za kilu batkova. Nasuprot tome, moj komsija godisnje othrani oko 3000 pilica u svom podrumu, u 3-4 ture. Iako je na prvi pogled skupa, 6,5km za kilogram, on proda sve bez problema. Zato sto svi znaju da su pilici ok.
@nexxy...toliko o "sposobnosti" vladajuće strukture!!...ali u pravu si, sve je do debilnog naroda!!
Bosnjaci vole Janu 😂😂
Piiiipipipipipipiii!!!! Iššš eehhaaaa-ha!!!!
Ko god je na koljenima, samo jos nek zine. I vozdra. 😉
NIKO NE KONTORLISE NISTA! U detaljima je djavo! Ako jednog privatnika JEFTINIJE KOSTA da uvoze vodu i da je proda u BiH, nego da je proizvodi u BiH, onda u cemu je problem???U domacoj kompaniji koja nije konkurentna???ZAPAMTITE:Ne kupuje drzava vodu i ne uvozi vodu, nego privatnici!!!pitajte njih sto se bave tim poslovima :D
Ne znam...ako ista ovaj tupavi narod jede, u uvjerenju da je to kao zdravo, onda je to ta piletina koju krkate hormonima i ko zna cime.
U Banovićima neki dan u Belamionixu 1 km kilogram batkova a stalna cijena u gradu 2 do 2,2 km! Pa ko ga hrani za te pare mamu mu poderem. Ne bi za te pare ga gledao 45 dana
@MrziteljPDA jesi li prijavio inspekciji ;) Raja je gladna, Care......
Pa jarane ako ne mozemo piladi proizvodit onda se roknite.Toliko inkubatora jarane samo trpaj i uzgajaj cekate iz Kine pile i vamo stavite domace.
Oni na koljenima a narod samo piletinu jede!
Eno tamo Novalić kaže da svi serete. Ništa nam ne fali.
Poruka peradarima: Motke u sake i udri bagru!
Više oni vole, da daju pare strancima za meso, o kojem pojma nemaju, nego da našem čovjeku pomognu. I tebe sam sit državo, da Bog da se zapalila.