Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRVI PUT U ZIVOTU PODRZAVAM SDS,NEDAJTE POVECANJE CIJENE GORIVA,NE DAJTE KREDIT MMF IONAK VECINA KREDITA IDE NA PLACE BAKIROVIH I DODIKOVIH PODANIKA
Dragi Terza, ako se usvoji povecanje akciza za gorivo, to ce mozda rijesiti tvoje probleme, ali svima ostalima ce napraviti probleme.
KOME GRADIŠ CESTU MOOOOOOOOOŠNKOOOOOOOOOOOO MOOOOOOOOŠNJOOOOOO SE IZBORIO DA MU BUDE LIJEPO I DA MU DJECA ZEMLJU NAPUSTE,AKCIZE DA MU DIŽE NA ZRAK KOJI DIŠE,OPET PUŠKU U RUKE MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOŠNJOOOOOOOOOOO I OPET NA BRATA I KOMŠIJU SVOG PUCAJ ČIM STIGNEŠ,VIDI ŠTO TI JE LIJEPO MOOOOOOOOOOOOOOOOOOŠNJOOOOOOOO
ja bogami nemam problema, a vi što ste uprli oči u poskupljenje goriva, sad pocrkajte
ako svi vi ne odete sa vlasti i ne dodju ljudi koji znaju radit posao samo za placu bez ugradnje, odosmo mi svi zajedno sa autocestom bez izgradnje u pm. lagano natrag.
Vi ste nama napravili problem ima već 20 godina, Adnane moj... i još uvijek ga pravite. Sad niste u stanju napraviti ni kilometar autoputa bez da zavučete ruku u džepove građana. Toliko o sposobnosti aktuelne vlasti.
Smrt MMF-u! - Sloboda Bosni i Hercegovini!
Pogledajte samo ovu sliku na kojoj je dotični. Na stolu je hrpa razvrstanih papira i nekakav nosač za papire do telefona skoro prazan. Na stolu mu je jedino aktivna kutijica za spajalice. Pogledajte samo poziciju monitora. Da, dobro ste vidjeli. Prvo je monitor malen, a drugo pozicioniran je prema svjetlosti od prozora. Na takvoj poziciji je nemoguće raditi za računarom. Zaključak - računar i monitor na neprirodnom položaju i neiskoristivi. Sve rečeno! Ja direktora i govana.
Znamo da ćete imati problem. Biće malo teže kupiti novog Audi A8 (full oprema), ali kako ljudina reče, ne predaju se!
Kad god pomislim da su oni krivi, sjetim se da ih mi (iznova) odaberemo svake 4 godine
terziću, može akcize, samo pod dva uslova: 1. da se ne povečavaju slijedećih petnaest godina i 2. Da se autoputevima BiH građani ( ne auto prijevoznici) voze bezplatno! Da se ne zaboravi, Parlament BiH mora da ima apsolutnu kontrolu nad svakom parom koja se troši za auto ceste. Ako smijete da uđete u takav aranžman - bujrum na razgovore!
Daj nam Adnane npr. info kolika je prosječna plata u JP Autoceste FBiH! Koliko prima u netu npr. čovjek koji radi na naplatim rampama? Kolika je tvoja plata Adnane?
@dincic Ako ti Adnane nije teško, de nam još reci i koliko je novouposlenih od kada si ti imenovan za direktora?
nama je propao jedan veliki projekt od japanske vlade jer krimosi iz SDA nisu mogli sebe ugraditi tu ....
pogledaj samo tu firaunsku seljacku lopovsku facu i sve ti je jasno
pa za koji djavo se placaju putarine ovdje se samo radi o nametu koji nema veze sa autoputom dvadeset godina se radi a do sad su napravili fakticki nista od zadnjeg otvaranja nisu uradili ni metar a i ovo sto su pustili i puste pred svake izbore svakodnevno popravljaju
terzicu..fino raji recite.."vlast je u briselu.. mi smo samo dobro placeni da prodajemo maglu"
I ova ojebina se nakrala para..al izgleda da mu je zafalilo..potrosio sve..sprema se da uleti opet?
To ti je ono u fazonu "NE PREDAJEMO SE DO ZADNJE KAPI KRVI VAŠEG ŽIVOTA".