Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glad za profitom je čudna stvar, Nijemci traže još migranata, Bošnjo pređe Majevicu.....
Kako zapakovan tekst. Kalesijska firma kupila bivšeg giganta u proizvodnji radijatora u Loparama. Sad u istom mjestu kupila i bivšu ditinu fabriku. To su male firme i logično je da posluju u mikro okruženju. 50% italijanske privrede su male firme na sjeveru zemlje koji je bogat. To je tok geografije i novca prirodan. Da sutra i firma iz lopara preuzme Kalesijska firma akobogda. Svijet jest globalan al treba se skupit i živit jedni uz druge.
Ode i Dita u propast. Dzaba Djuro, dzaba mirisalo bijelo...
Ajd pročitaj vijest ponovo svega ti. Nidje veze.
Ovo su prave vijesti,ko hebe el baketa,legitimnog covica i balvana dobika,dajte vijesti o uspjesima,siti smo realiti politicara.
Još jedan u nizu robovlasnički pogon
A ubrzo i propast, te prodaja zemlje i rasturanje fabrikckih pogona.
Kukanje kada se otvaraju pogoni, kukanje kada se ne otvaraju pogoni. Niko vam neugodi.
čuj zbog odliva radne snage, ne traži vam niko platu 1500 km već 800-900 km da može sa tim solidno mjesec da pokrpi, a vi dajete 650 maximalno
Violeta Grude daje plaću preko 1000KM 😀🙌
Sta sve proizvodi a 110 radnika