Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekamo potez HS-a, poznavajuci ih vjerovatno ce umjesto Nove ubaciti neki kanal poput tv Igman
Neće SportKlub sigurno.
Na MTV Igman ima kvalitetnijeg sadržaja nego na novoj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nova i OBN isto sranje...... HRT 3 je sranje u bojama...... B92 ko voli politiku i Stivena Sigala et...
neva vecih ublehasa od telemaha
Telefonija-Perfektna Digitalna Tv-Perfektna Internet-Perfektan Kablovska Televizija-Perfektna TELEMACH-PERFEKTAN SVAKA VAM CAST,USLUGE SU MI NA NIVOU
ubacite hustler,sct,mark dorcel,pun mi qurac nove i sapunica
U ugovorima nigdje ne stoji da će se brisati programi ili zatamnjivati kada je prenos neke tekme ili serije prema tome raskinuti ugovor je potpuno legalno jer se stoka ne drži ugovora.
Hebo nafuranu NovuTV, evo vam link ko ima VLC da gleda: http://213.202.73.8:1234/
a mi koji smo vec imali te kanale?
Ma g*v*a...opet nas dijele! Ja iz federacije hocu da gledam b92 ili prvu srpsku, više mi je muka od hrvatskih televizija...koji ce mi klinac HRT3!...dajte malo raznovrsnosti. A ne sve sablonski i nacionalno koncipirano -torovi i u kablovskoj!
Dan kada telemah udje u moj haustor a HS izdaje praznik :)
Sta ceka moja tv, hocemo i mi HBO i Sport klub umjesto Nove tv :D
Pa nije Nova zabranila onako iz hira...plati pa se klati...nažalost, mi ovdje plaćamo svašta, a nemamo ništa
ajd u ovom slučaju nisu oni krivi, nova je ta što brani, ali je smiješna situacija kad zacrne hrt2 ili rtl pa se zna dogodit utorkom ili srijedom oko 9 sati crni hrt2 zbog lige prvaka, nova jer ne da emitiranje i rtl za vrijeme sulejmana. a ja im plaćam televiziju.
BRAVO TELEMACH
Super! Ne gledam TV, a pogotovo ne radi NOVE TV, ultimativni sljam od televizije. Mozda ga sad i upalim ponekad ako bude HRT3. Nesto pametno, za promjenu.
Koliko puta su pisali o NOVA TV ko da je BBC4. OBN na hrvatski način. Smeće!
pa nema bas obn americkih serija kojima je nova tv prije obilovala?
na hrtv 3 po cijeli dan samo crno-bijeli filmovi i "kulturno uzdizanje" tko jos to u BIH gleda?Steta sto ukinuse Novu, kako ce se sad prezivjeti bez zauvijek susjeda i ostalih "humor. serija, ipak su Hrvati operirani od humora, haha.
Što se mene tiče, HRT 3 ima odličnog sadržaja. Crno-bijeli filmovi ne budu baš tako često, ali kako god - fino je vidjeti nekakav "alternativni" program, nešto skroz drukčije. Na toj trici bude ciklus filmova iz raznih svjetskih zemalja i pozitivno se svaki put iznenadim dok ih gledam. Dokumentarni program je također na nivou.
htv je los, nikad staviti neki triler, horor, samo drama,eventualno akcija. Zadnji put sam gledala tv prije 2 godine i film Hostel iza ponoci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)