Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo degenerici, Telemach je trebao platiti preko 30 miliona za dosadasnje koristenje. Koja smo mi smijurija od drzave...
koliko su duzni drzavi, ne plačaju vec presuđene kazne, obmanjuju klijente
@salkovoda a šta je to bilo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
oni koriste stubove EP i napravili su paukovu mrežu po Sarajevskim ulicama i niko ne odgovara za to ruglo. a Telemach i ne pomišlja na sanaciju mreže i samo uzimaju pare i iznose iz Bosne i Hercegovine a BH Telecom je skuplji ali nešto para ostane i Državi.
Telemach je smece od kompanije koja uvjek nastoji da nagazi svoje potrosace ili ti konzumente njihovih usluga Kad si pod ugovorom onda ti ga redovno i sve dublje zavlace Savjet da se ne obavezujete ugovorima jer vas onda drze na uzdama
Kao odgovor, islamska zajednica dogovorila iznajmljivanje brojnih džamija za instalciju mobilnih stanica ! Nije u redu dreknuće mnogi ? Al đe u Kuranu piše da se smiju koristiti zvučnici sa minareta, pa eto ih. Sve je stavr prikikavanja na nove tehnologije !
postoji oprema,kutija je to prakticno koja od ovih dalekovoda pa i instalacija u stanu napravi da su to itekakvi prikljucci za net,tv i sl.Prakticno kutija ta samo razdvoji struju moje ima od signala za tv,net..Bukvalno znaci iz Elektroprivrede sad moguce je pokriti tv signalom,netom sve i jednu kucu gdje ima struje u BiH. Elektroprivreda potencijalno moze biti najjace preduzece u BiH kad bi ovo krenuli sami da rade..nije puno para to
zato su oni povećali cijenu pretplate i ukinuli do sad postojeće kanale, ne bili se raja navukla pa dala još najmanje 8 KM, da oni preko leđa korisnika plaćaju dugove a sebi čist profit ubiru. A onda te zovu po 500 puta da ti uvale sve besplatno. Rekao sam jednom, ako me još neko zovne da mi nešto ponudi iste sekunde ću odjaviti sve usluge, a taj će biti odgovara. Razgovori se snimaju, pa nek se pravda njima zašto je "otjerao" kupca. I evo 3 mjeseca niko nije ni zovnuo :-)
Dajte ljudi, ajde neka država ili neka privatna firma postavlja bandere, a na njih neka se priključuje kome treba. Kod mene u naselju po 3 bandere jedna do druge - od telemacha, HT-a i rasvjete. A struja je posebna priča kako šire kablove sa krova na krov. Kao da su u Bangladešu učili kako se kabeli postavljaju! Ne d'o Bog da dijete kupi zmaja da se igra po vjetru.
paraziti.
Nek je sa srećom da se šta i izgradi i zaradi
..tako oni godina po stubovima štrikove razastiru, valjda da narod osuši veš i haljine, il šta već?
Ja sam mislio da je TELEMACH firma s pedigreom,a ispade da im možda samo onaj leteći cuko jede hranu PEDIGRE. Oni su objedinili sve one UBLEHE od kablovskih operatera i naslijedili njihovu infrastrukturu koja nije ni za Brabonjišta Gornjeg i Donjeg.
Ne znam sto ali kad cujem ovo telemach najezim se od nagona za obavljanjem velike nuzde . Go lopovluk