Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
blaho vama kako vam je lijepo Havaz isprao mozak, pa samo ko papagaji u transu ponavljate SDA SDA... Ovdje se radi, ko zna bar malo citati skontat ce, o obicnom biznis ugovoru, kojim bhtelecom iznajmljuje visak svoje infrastrukture, i uporedo s time izbjegava prijavu regulatornoj agenciji, jer po zakonu ko god ima love moze koristiti njihovu infrastrukturu. A posto blicnet cijenom ne moze ugroziti bhtelecom, logican slijed je izdavanje viska kapaciteta, koji prije nisu donosili nikakvu dobit, a sad ce da prave dobar profit. Al vama kojima je avazom ispran mozak ce biti tesko da jednu ovako banalnu informaciju svarite ;)
sda: blokada, prodaja, blokada, prodaja mi: deprozepam, vinjak, deprozepam, vinjak
i jos da se nadovezem...ovim potezom korisnici ce dvati novac slovencima umjesto da taj isti novac ostane unutar drzave. BH telecom ima infrastrukturu da ponui sve ove usluge svojim korisnicima ali to ostavlja slovenackoj firmi da uradi. zasto? da li je to isto uradio mtel ili eronet? jedini nacin da se spasi bh telecom je da se istjera cijela SD kriminalna hobotnica iz ove firme ili da se firma jednostavno proda stranom telecomu.
sace se SDA opariti preko svoje 'zlatne koke' iz koje godinam legu novac u svoj stranacki budzet, ipak blize se izbori treba se unaprijed obezbijediti za kampanju
Zasto BH Telecom iznajmljuje svoju infrastrukturu slovencima i tako gube trzisni udio? zar nisu sami sposobni da ponude kvalitetne usluge telefonije, interneta i medijskog sadržaja po pristupacnim cijenama? ovo je opet neki tal SDA-ovaca sa slovencima.
Ovo je biznis, da se sto bolje iskoriste kapaciteti. Da ste malo bolje pročitali radi se o iznajmljivanju infrastrukture, odnosno prodaji usluge po veleprodajnim cijenama. I ovako će telekom zgrnuti velike pare, sa minimalnim troškovima.