{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Telekomunikacijski operater Aneks d.o.o. pristupa mobilnoj mreži BH Telecoma

F
17.5.2013. u 11:28
0
8
Telekomunikacijski operater Aneks d.o.o. pristupa mobilnoj mreži BH Telecoma
0
Telekomunikacijski operater Aneks d.o.o. pristupa mobilnoj mreži BH Telecoma
Generalni direktor kompanije BH Telecom d.d. Sarajevo Nedžad Rešidbegović i direktor kompanije Aneks d.o.o. Banja Luka Igor Bohorč potpisali su Ugovor o pristupu davatelja usluga (Aneks) mobilnoj mreži BH Telecoma.
Zaključenjem veleprodajnog ugovora, post-paid mobilnim korisnicima firme Aneks će biti omogućeno da koriste mobilne usluge putem 2G/3G mreže BH Telecoma zajedno s uslugama fiksne telefonije, Interneta ili digitalne SD/HD televizije koje kompanija Aneks pruža na području BiH.

Ugovor potpisan jučer u Sarajevu u skladu je sa Smjernicama za uvođenje MVNO/SP na tržište mobilnih komunikacija u BiH koje je usvojila Regulatorna agencija za komunikacije.

"Potpisivanje Ugovora predstavlja proširenje saradnje u mobilnoj mreži gdje će kompanija Aneks djelovati kao servis provider koristeći raspoloživu infrastrukturu BH Telecoma", rekao je Rešidbegović prilikom potpisivanja.

Kompanija Aneks d.o.o. Banja Luka u vlasništvu je Telecoma Slovenije i jedan je od vodećih telekomunikacionih operatera u BiH koji pod brendom ''blicnet'' pruža moderne usluge digitalne SD/HD televizije, fiksne telefonije, broadband Interneta i ostalih naprednih telekomunikacionih servisa, saopćili su iz BH Telecoma.

"Ova saradnja predstavlja logičan slijed našeg nastupa na tržištu jer smo danas zaokružili našu ponudu prema fizičkim i pravnim klijentima. Uskoro se mogu očekivati i atraktivni tarifni modeli", komentar je Bohorča.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: