Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna od najvecih kradja u ovoj drzavi. Nevjerovatno da se nije ni pokrenuo neki postupak.
A izvini ko da ga pokrene? Naci postenog covjeka koji bi pokrenuo takav postupak u BiH i priveo ga kraju (tuzba - proces - presuda - kazna), jer isto kao da trazis aftershave medju pripadnicima ISIL-a.
@Tukelje Hahaha, ili sapun kod četnika :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovo ti je kao da kupis bracni krevet, a ni curu jos nisi nasao...
Je li iko zavrsio u zatvoru zbog ovoga?
Tal😂vozovi🚈
što bi jedan "pošteni" političar Branković: "PO ZAKONU"....
66,7 nijansi Talgo.
Pretvoriti ga u pokretno Luksuzno naselje za bogate šeike i njihove hareme ??? Produžiti prugu preko aerodroma do Hrasnice a onda bogami i na BUroj !! Sva patentna i marketinška prava pripadaju kugi !
Bitno da se mi vozimo u onim smrdljivim konzervama od vozova. Ono što mi imamo je jedinstveno u Evropi. Hej kupiti nove vozove a voziti se u krševima ima dozvola za Hrvatsku a i da nema neka voze po BiH. U Hrvatskoj novi elektromotorni vozovi eno u Srbiji sve više novih vozova samo kod nas košaraši
Zeljeznice FBiH najveci drzavni parazit,vise trose nego sto zarade.
Dok nas sviju truju mržnjom na nacionalnoj osnovi, nesposobne vlasti vrlo vješto prikrivaju ovakve promašaje koje finansiraju iz naših džepova, i niko za to ne snosi odgovornost! Čestitam nam! P:S. Ovaj članak neće imati ni blizu komentara kao neki sa nacionalnom pozadinom!
Ovo rasvijetliti i sudski raspraviti, je moguće samo u jednom slućaju, ako sasvim druga supotstavljena vladajuća garnitura dođe na vlast, ali sa tim da lole imaju brojne podrške od svojih uhljeba, pa da budemo otvoreni, vjerskih zajednica, koje su u najužoj saradnji u osovini zla, teško pored onih neupućenih koji ne idu na glasanje, pa i nepovjerenja u lijeve partije kao u SDP koji nije pokazao ništa bolje, e onda gledaj posla.
Cisto informativno, je li iko ikada odgovarao za ovaj ociti slucaj kriminala i pljacke? ...
Bakire Izetbegoviću, očit primjer da za Stranke na vlasti važe jedni a za sirotinju drugi zakoni! Je li to u redu,, je li mladot ginula da bi nam ti ovo priredio Da je običan građanin ovo uradio strpali bi ga u zatvor godinama i proglasili državnim neprijateljem broj 1 Pošto je ovo uradio neko ko je na vlasti, dakle stranka, čak se i ne pominje da bi se eventualno odgovornost za bačene ogromne sirotinjske pare pokušala pronaći i da bi se odgovori eventualno kazni OVAKVA VLADA NIJE PONOS!
100 miliona maraka ukradenih, bačenih!! Niko ni dana zatvora, ni prekrsajna od 20 maraka!?
kolko li su saprali para preko ovoga
Izvezite ih vikendom da se malo kurcite.A radnim danima u garazu.Vrijedit ce nekada peterostruko kao oldtimeri.
kako ce izvesti kad nema pruga za ove vozove
Ovo je cista kradja potpomognuta autoprevoznim lobijem! Imao sam priliku da se vozim ovim vozovima na relaciji Sarajevo - Mostar i mogu reci da prava uzivancija. Komforno, jeftino i brzo. Imate bife unutra, komotna sjedista itd. Primjera radi. Karta Sarajevo - Mostar je za ovaj voz bila duplo jeftinija od autobusne karte a moze se stic da ne kazem duplo brze jer, voz ide prosjecnom brzinom 100 km/h. Medutim, stajali smo na vrhu planine gdje je osoblje izaslo napolje i pricalo 15 min.
Ipak je ovo cista kradja SDA
dok je bilo arapskih milijardi bas ste lijepo znali trositi...da je alija bio pametan pa onih 50 milijardi donacija u pedeset firmi u federaciji ulozio po milijardu sad bi bosnjaci imali standard ko svicarci a srbi bi im morali raditi za sicu...takva prilika vam se vise nikad nece pruziti u zivotu.....umjesto toga alija bi da ratuje sa srbima i osniva kalifat...eto vam sad i kalifat i sunistan :)