Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako to? Zar nije 100 hiljada otvoreno samo u Bosni? Mora da je neko napao kameru dok je sniman ovaj ekonomski izvještaj
Ispravka, neko je napao objektiv kamere pa su se dvije nule izgubile.
Bravo Bake još samo 4000 😁
Sahih Muslim 8:3383 Jabir (Allah be pleased with him) reported that a man came to Allah's Messenger (may peace be upon him) and said: I have a slave-girl who is our servant and she carries water for us and I have intercourse with her, but I do not want her to conceive. He said: Practise 'azl, if you so like, but what is decreed for her will come to her. The person stayed back (for some time) and then came and said: The girl has become pregnant, whereupon
A Bake rekao 100.000 da ce zaposliti! Rekao i jos brze slagao! Pa vi birajte iste opet na izborima!
Ne odnosi se na nas,mi nismo na balkanu,mi smo iza balkana u svakom pogledu.
Ovo je lijepo čitati iz Minkena
Od tog 100 000 samo u Bosni xD xD
Gdje su otvorena radna mjesta hmmm. Mozda u administracijama drzava zapadnog balkana.
Samo atomska bomba nas moze spasit.
Zato ima poslova u Njemackoj mnogo
M a nece da može , sam Bake otvorio 100 tisuća
od toga sam Bake 100000, ostali su u minusu
Skines sa biroa ono sto je odselilo trbuhom za hljebom i dobijes cifru 100k.
Gdje je onaj djikanski komentator sto nas davi o otvorenim radnim mjestima u smrdljivoj Serbiji? :D
Zivimo u drzavi sa najnesposobnijim politicarima, ne znaju nista osim ukrast budzetske pare. Njih nista ne zanima osim kako se uhljebit, svoje familije i tako odrzavat sto je duze moguce. Goli nepismeni seljak vlada, to je po meni gore nego da smo kurve sa ulice ubacili na vlast. Dok omadina zauvijek odlazi politicari uzese po 15 hiljada a da nisu nista uradili.
Bakir sam zaposlio 100.000 ljudi. Opet ovi zapadnjaci hoće da nas unište...
Ajde sad SDA botovi da vidimo šta imate reći
Nije ovo tocno za BIH.Pred izbore prosle godine Bakir je obecao mega ptojekte i radilista i gradilista pa je u par navrata pomenuo cifru od 300 tisuca novih radnih mjesta pocetjom ove godine.Mislim da mu je neko pogresno doturio Njemacki projekat za 2019.