Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kamo srece da ste nam poklonili kakvu fabriku!!!
a i ovu su mogli u potpunosti da zavrse...koliko ja vidim na prvoj slici ima jos radova...
potpuno se slazem... trebam dazaradim novac da bih trosio a na birou sam 5 godina!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Još jedan centar gdje će građani koristiti WC dok su u prolazu.
Seljaci jedni, niste bili pa komentarisete nesto.Sramoota.Ovaj centar je 2 najbolji u regiji....
Jasta, Arapi su NAMA duzni nesto, cuj sto nam nisu poklonili fabriku? ZASTO BI? Ja budala ljudi, cuj sto nama neko nije nesto poklonio.. STa je vama, ponasate se kao da je citav svijet nama duzan nesto.. sto nisu? U fabrici u BiH nema velike zarade osim u pojedinim slucajevima. Otvaraju se nove fabrike, nicu kao gljive, samo mozda ne u centru glavnog grada BiH, sto je sasvim normalno. Kao drugo, outsourcing se desava svugdje, cak i sitne ribe salju stvari da se u Kini proizvode, ali nama eto trebaju doci Arapi i graditi ogromne neprofitabilne fabrike jer.. hmm.. da , jer su muslimani, sta li? Najbolji je ovaj koji kaze " Poklonite ljudima posao, veće penzije". I tako jednog dana, dosao Arap nekakav i poklonio ljudima poslove (gdje da im pokloni posao ako nista ne otvori, zar nije centar generirao 1500 radnih mjesta?! -ili je posao ipak misaona imenica, valja ipak kafu piti 7-8 sati dnevno) - i vece penzije je djelio, onako, iz neke duboke zelje da lijene uhljebi.. Kakva gomila idiota!
Samo da mi je vidjeti kako se onaj supcic razbio .Bio mi je mrzak ovaj al sidijev centar al sada mi nakon klizanja kiseljackog pcelara izgleda bogdu drazi.
ja jednostavno ne mogu da skontam zasto su se toliko svi zapalili za zaru majke mi ne kontam -.- ovim silnim trznim centrima zele da nam pokazu da narod nije ni za sto drugo osim za ciscenja trznih centara rada u trgovini i sl. ne trebamo biti ni doktori ni inzenjeri ni pravnici... otvorite nam trznih centara da se ovi milioneri oblace a mi cemo da crncimo. mrsssss
slavite konzumerizam, kmetovi!
Poklonio Bakiru, a ne Sarajevu ;) Što gladnim ne pokloni komad hljeba ?
poklon ??????
Borat.
Vise je Sarajevo poklonilo vama nego vi njemu...
Beograd na Mašti a Sarajevo na slikama :D
Ovo jeste poklon jer on pare koji je ulozio nece vratiti za 150 godina, klasicni poklon
a gdje bake ?
Ramiza se jutros zeznula pa dodala malo WD40 u sredstvo za ciscenje podova :)).. Lomi se raja u 16
otvaranje shoping centra nije ulaganje u bih, to je investicija u daljnji profit.. uostalom, shoping centar nigdje na svijetu nije simbol grada :) los angeles ima piramidu hotel/casino, peking ima stadion pticije gnijezdo, sidnej ima mocnu operu..al jos nigdje nije shoping centar osvanuo na razglednici
Mislis poklon BAKIRU MRTVOM ne sarajevu...... TIVRA CLANAK DA KOMENTARISEMO GRADONACELNIK KAKO SE RAZBIO