Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro je da ovaj telekom uopste funkcionise koliko su iz njega novca izvukli SDA-ovi kadrovi tokom svih ovih godina
mogu mislit kako vam je vokri što niste i vi umočili prstiće ahahah
btw. imate na naslovnici drugu vijest o većim preduzećima u regiji, gdje se može pročitati da je i hrvatski telekom imao pad prometa. ekonomska je kriza, ali hajde, sigurno je i u HT-u SDA izvukla pare :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovo je cisto bacanje prasine u oci, ispane nesto novo nude a svi dobro znmo da tihicevi sateliti upravljaju ovom kompanijom i iz nje izvlace pare u stranacku kasu SDA, ipak blize se izbori pa valja nekako izgurati kampanju, a telekom im je stara 'zlatna koka'
Ma najskuplji su, al' šta će jadniinsan
Nametnula im država ! A što nam ne daju nešto uz tih 10km - npr loko razgovor preko 50% jeftinije i slično .. Za djecu im trebalo ...
To 10 km sto se placa sto telefon stoji je nametnula drzava a ne BH Telecom. Imao sam priliku da koristim usluge svih operatera i koliko god da je los BH Telekom je open najbolji. Evo sad Telemach namamljuje korisnike kao besplatni razgovori ovo, ono.. jesu ali kad zoves unutar njihove mreze, a kad zoves drugu mrezu oderu te ko Musa jarca.
Pretplata za fiskni telefon u iznosu od 10km privatnim korisnicima koji taj broj posjeduju zadnjih 30 godina.. Ne nas Srbi mrze i oni nevaljaju !
Blago nama kad su Telekomi "uspješne kompanije", koje godišnje izvezu vani 0,00 KM svojih proizvoda i od te "prodaje" u zemlju uđe 0,00 KM ;) Toliko o proizvodnji kod nas. Šta je sljedeće ? Menadžer godine direktor Vodovoda i kanalizacije ?
Telekom je uzas mijesec dana sam cekao intervenciju gospode i na kraju sam bio prisiljen iskljuciti stvarno tolko nesposobni ljudi na tako malom prostoru nisam vidio zadugo.
Srećno bilo budžetlije!
Kad svi palite po telecomu ja cu napisati malo drugacije.Sve cestitke BH Telecomu i hvala vam sto pomazete BH sport i BH kulturu.
Kakva 4G mreza, napravi GPRS da radi kako treba...toliko je spor da se ne moze ni izmjerit sporoca. I 3G je jadan, ali eto...moze proc.
Kome se ne sviđa nek se odjavi. Jesu lopine, ne možeš ni račun pročitat....al brate dragi usluga daleko najbolja, bar iz mog iskustva. (pretplata, ultra, nekad dial up danas ovaj adsl).
Mogli su nam za taj "dan bh zelecoma" poslat po 1km kredita. :)))
I od mene više ni marke.., najprije zbog TV takse, a i zbog toga što nas kradu evo već 20tak godina, i još se hvale time!? Našao sam alternativu i prebacujem se na nju a BH Telekom neka krepa zajedno sa svim lopovima unutra.
Ma nabijem vas na *** i vas i sve osale državne firme što uzimate pare od nas i slavite svoj uspjeh, pih hebo vas onaj ko vas postavi, bio bih najsretniji kad bi se privatizirali e onda bi ja bio bitan faktor u firmi, a ovako ja imao nemao interneta vi ćete dobiti platu. Mrš bagro usjeđena.
Koji crni strucnjaci, imaju dva covjeka (starija) koji kopcaju stemaju fol popravljaju, zoves ih danas dođu ti za 3 mjeseca, jos kad ih nazoves,glavno rjesenje im je iskljuci ukljuci,ako to ne pase de haj prijavi, kad dođu mene pitaju sta nije uredu, pa jeb* te de ti radis, valjda ti treba da znas, i vala bilo bi im dobro da uposle neke mlađe ljude a ne ovi svi nekakvi sa cvikama ko dno od tegle i on da mi tamo po zicama prcka da televizor sjebe,elem de malo vi kakve omladine zaposlite nek idu po terenu popravljat,malo da se ima sta vidjet kad ti u kucu dođe da "popravlja" a ne nako kad se sagne po kabal gaće pupkare sijevaju preko dlakavih leđa :D
nema problema. sljedeci put vam saljemo osoblje bez gaca i sa obrijanim ledzime za vas uzitak. IDEMO PRVI DAJEMO VISE. Vas BH Telecom
Kad je nasa omladina sva na fakultetima ili kafama .. ;D
Zar ima toliko radnih mjesta u telecomu da ova bagra zaposli sve svoje dajidžiće, amidžiće, tečiće, bratiće i sestriće?