Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam te Drino marka kad si bila.
pa 1.2 KM, pa 1.5 KM, pa 1.8 KM, 2.2 KM , i konacno 2.5 KM
To be continued...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Njivu kupit' i sijat' duhan...tako ce da bude...a necu prestat' pusit'...bar ne dok mi oni govore da je kao stetan. Dodje vrijeme da smijes biti peder a ne smijes pusit' na javnom mjestu. To ti je ta demokratija druze.
Istina je to druze...ja nista ne izmisljam. Sve je krenulo naopako. I neka je kada ljudi sve manje razmisljaju svojom glavom...gledaju tv i sta tamo cuju i vide, uzimaju zdravo za gotovo.
jest jest sto ga cade u kladionici nemos disat kladionico druga si kuca
VASA VLADA Ali mi cemo sve te pare od akciza, pazljivo ulaziti u bolju buducnost svih nasih gradjana (pusaca)... i poslati cemo prvog bosanca na mjesec, i napraviti 1000KM auto-puta i.. i... :)
Svi smo mi pusaci... u pravom smislu rijeci.. :)
Baliranje postaje masovno, za 2 mjeseca ušparao sam 300.- KM. J e b a l a ih akciza, pokradoše sve pa se dosjetili ovog lopovluka. Rusak na rame pa preko sedam mora i gora u nabavku sitno rezanog ne akciziranog materijala.
zlatni dukat, papirici, malo lizni taj papir iz pusi uz kaficu
I šta sad... koja je dozvoljena količina za preprodaju a da me ne safata SIPA!? Imal' to kod nas u našem "zakoniku"?
sve poskupilo samo ona ostala cenka :)
djeriz
Idu rizle bolje od hljeba !
Sta je rizla?
To ti je hljeb od crnog brasna!
Zlatni dukat! :D
zbog svjetske krize nemam za rizle, nemam ni ganđe aman bas bi mi sjelo taman,ahahaha!
najbolja reklama za cigare je 'sto da vas trujemo kad mozete to i sami'
Nas narod samo pije kafe,kave,kahve,dime naokolo truju sebe a i druge,i bivaju dnevno Hebani od drzave i politicara,nedo Bog ,Allah i ostali,da se ustane i izboriti za nesto kako treba.
Sve vise pusaca u BiH se okrece motanju trave, to je realni naslov
Ja sam bacio hvala Bogu cigare, a otac mota duhan, manje košta, a dim leti i ovako i onako.
dzaba sto si ti bacio kad okolina dimi. pasivno pusenje je ko i aktivno
fuck. 8 negativnih glasova. znam vas misevi. sve vam diraj samo ne cigaretu. to je neko vase sveto pravo da gusite druge! mislim gusite vi sami sebe. stavite ih 2o odjednom pa popusite al radite to vani a ne u istom prostoru sa nepusacima.