Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slijedi korak je unistenje americkih vojnih satelita za navigaciju koje koristi HiMars sistem. Postrojenje Lasera na zemlji u Rusiji je skoro gotovo, onda se situacija dramaticno mijenja. Amerikancima ostau samo nuklearke a Rusi imaju 9+ Mach rakete koje ih lako skidaju. Zakljucak.....slom americke berze, ko je u tom svijetu najbolje sve prodati i Kineske dionice uzimati.
Kako idu stanovi u Sarajevu i BL? Mostaru? Kupuje li glup narod kvadrata još po 2 iljade? Tosu glupi bosanski investitori... Vidjećete jeftinih stanova i neplaćenih kredita koliko hoćeš
u Splitu 8.000 maraka kvadrat. tako da tesko da ce dole, ipak je i Sarajevo glavni grad, plus turisticka metropola
Nikako ne kapiram kako za sva ta ekonomska sra..a u svijetu za sve se krivi Rusija. Prvo šta jedna mala ekonomija kao što je ruska koja je slabija i od italijanske može da uradi takvoj jednoj ekonomiji kao što je SAD? Da li su bile možda iskrivljene vrijednosti roba? Da li je možda jedan bajt vrijedio više od neke količine plina rijetkih minerala nafte ili slično? Odgovor nemam ali definitivno ima nešto iza toga.
iza toga je da sloma burze nece bit, niti nuklearnog rata....svi ovi medisjki naputci su samo prljave igre velikih da mali odustanu u panici od svog kapitala, bilo nekretnina ili dionica-jednostavna formula vec isprobana
Recesija.Ta opaka boljka hara i razjeda.... privređavanje,Amerika već određeno vreme kuburi zbudžeti, japanska se berza ljulja kao mala lađa na uzburkanom okeanu. Nemačka privreda posrtje,a bogami gospođe i gospođo ne cveta cveće ni u naše preduzeće.....
PREKINI
Nije moguce , pa zar nije u usa extra , cvjetaju im ruze
smanje inflaciju.... KAD PRESTANETE ŠTAMPATI LOVU NA WC PAPIR BEZ POKRIĆA tad će i inflacija nestati. Manipulatori jedni.
Onaj ko ima zemlju i zlato taj je Lord..... ne samo U engleskoj vec svugdje. Nemojte davati vase nekretnine u bescjenje jer ..jedinne su garancija vrjednost.
U pravu si ali problem je sto ce ovo trajati barem iducih 5 godina, i svaka godina sve teza. Tako da ce morati davati.
Svaki slom svjetske berze za posljedicu ima ekonomsku depresiju ili uglavnom svjetski rat, koji na kraju krajeva resetuje stanje nakon čega nastupa mir(pauza) do slijedećeg rata.
Istina ali koji bi to bio sljedeći rat ako se iskoristi sav potencijal oruzja