Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gdje ima mjesta za njih u SCC ? Da nece umjesto Konzuma ?
sad klix izbrisao a pisalo SCC
Jedva cekam da se otvori Lidl, pa da se ove komunjare, Srboljubi, Srbofili, beogradski setaci………uvjere da je Bingo za njih klasa iznad. Najvece i najnekvalitetnije strano smece ce nam dovuci u Bosnu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ocigledno po komentarima lidl nije dobar jedino za bosnu. po cijeloj evropi je pun kupaca, ali sta oni znaju. bosanci znaju sta je kvalitet
E čuj zastupnik Allen.
Skontals raja da Bingo izrabljuje radnike i da prodaje smeće
Zar su ove generacije sa po dva slova u imenu dorasle do direktorskih pozicija?
ŽIVIO LIDL! To vam piše neko tko vrlo dobro zna koliko je ovim našim robovlasničkim tržnim centrima stalo do domaće proizvodnje i običnog naroda. Šutali su nas s noge na nogu.
Čuj u BL se registrirali Hahahah Pa ko će tamo kupovati?
Dajte na IKEA-u otvarajte
U Zadru radnici lidla se slomise od posla, logicno, previse je ljudi, gledajuci ovako u prolazu puno je ugodnije raditi u bingu ili konzumu, korak po korak, slozi robu, na kasama nije non stop guzva, nema pritiska, pozurivanja, trcanja po marketu ali vjerovatno su u lidlu duplo vise placeni...
Ocito ne zivis u Sarajevu ili Zagrebu. Ipak sire Sarajevo ima 600.000 stanovnika. Dodji da vidis Bingo na Alipasinom pa cu te pitati.
Mozel u Zenicu kod Fude imperatora?
Primitivcima nikad ugodit
Kupovat cu domace, al kad bude valjalo.
u Bingu smrdi kao u mrtvačnici
Samo, Marijin Dvor kao lokacija je čisti idiotizam, bilo mi je jasno odmah da to neće biti u SCC, to će biti građeno na nekoj livadi/parkingu ispred. Zašto idiotizam? 1 - dodatni broj vozila na već zagušeni dio grada 2 - skromni prodajni objekt kraj hotela visoke kategorija i blizu Parlamentarne skupštine.
A ti bi autom jarane? Moze li sta PJESKE???? Eto nek ga naprave na Mostarskom ili sta???????
Ne znam cemu euforija osim sto ce zaposliti ljude
Da bi oni zaposlili ljude druge prodavnice ce morati otpustiti ljude.
Lidl je skromno uređen prodajni objekt, sa nekim proizvodima koji su povoljniji, iz ovog ili onog razloga (dosta proizvoda su no-name, barem za nas - replike proizvoda poznatijih proizvođača), ali svakako trebaju doći i biti ko nkurencija. Jeste li zaboravili da nakon šte više nema Interexa, nema ni raznovrsnosti ponude u samoposlugama (a pred njihov kraj ni kod njih nije bilo, jer su prestali nuditi francuske proizvode)?
razmislite dobro šta ste to vrijedno kupili ikad u lidlu i šta vas je to impresioniralo i po čemu. budite sigurni da će lidl ovdje samo napraviti inflaciju i još veće siromaštvo siromašnih. neka se niko ne zavarava ni proletarijat ni seljaci, sve što je kvalitetno domaće (naročito hrana), jeftino će izvući vani, a svako smeće će uvesti ovdje nama za skupe pare, a vi ćete morati kupovati upravo to jer drugo nećete naći ili nećete imati novac da kupite..