Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
papci jedni smanjite administraciju, ima vas milion na platnoj listi, pola vas ništa ne radi, onako hodate po zgradama
Bilo je administracije i prije trojke, mahom komunisti rade po ovim firmama pa su radili u plusu, sdp strucnjak iz vodovoda ih je uvukao u minus od 140 miliona
Svak objektivan zna da je ovo rezultat rada SDA i Komšićevih uhljeba, a trojkašima je jedina greška to što su bili nestrpljivi u preuzimanju EPBiH umjesto da su pustili još par mjeseci da SDA-Komšić uprava sama ove rezultate rada priopći javnosti nakon čega su trebali trojkaši krenuti s preuzimanjem EPBiH i hapšenjem SDA-DF kadrova u EPBiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Narod će da plati lopovluk u elektroprivredi i rudnicima. Narod treba na ulicu dok se ne zatvori 50 ljudi iz elektroprivrede i rudnika zajedno sa privatnicima koji su poslovali sa rudnikom.
Tek ce se jos naplacati svi aferimi ove i prethodne vlasti. Ovo je samo pocetak. Od pocetka godine, a i prosle, sve zivo su poskupili. Sad jos samo struja ko biber po pilavu. Oni pliuvaju u visokom platama i privilegijama, vise niko ni ne zna i ne prati sta sve imaju, a narod prezivljava. Zima nikad blaza skoro bez minusa, a toplane najskuplje u regionu. Kradja na svakom koraku.
sramota, političarima ovo ništa ne znači jer su već enormne plate opet sebi povećali a ko .ebe penzionere i ostalu raju, prva tačka plana neka EP bude da otpuste pola radinka po kancelarijama jer ih ima tri puta više nego što treba, lopovi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zamisli svući EP u minus!!! Zaradjujes od prirodnih resursa kojih imamo na pretek i opet u minusu!!! Izgleda kao da se sipa voda u šupalj lonac! Protesti pred EP pod hitno!!!
Nije valjo Fadil, sad cemo vidit tek sta ne valja kad ova lafo komunisticka bagra krene plavit kajmak.
Naš najbogatiji resurs su uspjeli dovesti do propasti, dugogodišnjim izostankom vizije i strategije razvoja. Cijeli svijet se prebacuje na obnovljive izvore energije, a oni su htjeli ući u (propali) projekat izgradnje TE. I šta sad? Nema odgovornih.
Najbolji rekursiv su ljudi,a njih su davno otjerali
Fadil
Ramazansko poskupljenje struje,to Federacijo moja 🥰
uvijek bili u debelom plusu a sad ovoliki minuns,koje POKRAO pare,treba Istraziti,zivim u Austriji struja je pojeftinila,upravo sam ovih dana potpisao novi ugovor o smanjenju cijene struje,o kakvom vi poskupljenju pricate.
To samo naprijed,sve dok je ovaca bice i vune hahahahaaaa....
Ja šta, nego dići cijene i onda će opet EP biti renomirana firma.Pa koga je NiP postaviou upravu, ako Edisej to ne riješi neće niko.Veliki stručnjak, ma preveliki, nek njega pitaju.
I dokle ćemo ovo sve trpjeti...
Jedine gubitke ima Bičakčić i ostali preprodavači struje za inostranstvo.Dižu halabuku jer što se više struje troši BiH manje je za izvoza a manje i za njihovih džepova.EP BiH ne može direktno prodavati struju u inostranstvo. Logika jednostavna, diži cijenu da stanovništvo manje troši struje a mi ćemo više da izvozimo i punimo džepove.
Ima i toga sigurno, nemoguce je napraviti dug za godinu od 140mil ako to nisu pristigli dugovi od godina unazad. Nemoguce da se svaki 2.5dana pravi gubitak od milion. Ko zna kakav je sve lopovluk u ovome.
Nametnuti nemaju pojma o vođenju ovakvih firmi
Samo upali svijece i nek placaju sami sebi struju lopoviiiiii
To i hoće.Javno dobro od svih nas da izvoze u inostranstvo i bogate se još više.Raspitaj se kako ide izvoz struje i preko koga?
Pa sto ste glasali za niksica lopova i trojku...jebali vas vise oni...dabogda Putin atomsku bacio
PA JEBALI SVE SVOJE JESTE NORMALNI DOKLE VISE BAGRO LOPOVSKA
Znači svi ćemo platit zato što rudari neće da rade svoj posao...