Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan vlasnik i konzuma i merkatora. Merkator je nekad bio nesto, ali ako ga sada vode isti ljudi koji vode i konzum, tu je samo naziv ostao. Nakon ere arogantnog nastupa konzuma koji je mislio da ako kupi svaki granap da ce moci dici cijene 30-50% grdno se prevario jer jenotvorio odlicnu priliku bingu, amku i ostalim domacim firmama kojima se treba skinuti kapa do poda jer su pobjedili ove ogromne zvijeri koje su htjele da nas pljackaju. Sada bi nesto bili fini... kasno sine.
WAOOOO koje razmisljanje jbt,da se natrnjacis,Bingo je glavni pljackas ovog naroda,na hiljade malih obrtnika je unistio i zatvorio da bi njemu ciganu bilo vise,al Bosnjo se vodi onom starom narodnom;ako neko treba da me jebe neka me jebe moj,cccccc zato i zivimo u ovoj vukojebini
@individuator .. nekad, ne tako davno, i Bingo je bio mali "obrtnik" ..
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
malo brate da i Bingo ohane, valjda će biti sreće pa da ljudima uvede humanije radno vrijeme i normalnije plate
@zbrojovka Teško...
@Pixy .. sve bude i prodje, nijedan zulum nije do vijeka
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jao kako samo mogu da seru ovi "ekonomski strucnjaci" kad treba uraditi analizu neku koju svaki debil moze reci ako imali zna pricati ko insan, e tu se nadju da pametuju, ali kad treba neku ozbiljnu analizu trzista uraditi onda unajme strane savjetnike hahahahahahahahahha samo je tuga sto ih gradjani placaju iz svog djepa! Eto ti meni reci ko je bolji Mercator ili Konzum, da ste pametni uradili bi analizu za Bingo i Amko pa ih podigli na veci nivo a ne samo nesto serete godinama, pametujete.
Ma Bingo je zakon , samo kako vam se moglo desiti da postavite za direktoricu u Travniku seljanku iz Sipraga bez skole kojoj je sva radna biografija prodavacica u slasticarnoj ??? Jedan od najgorih objekata i najneusluznijih radnika da moram u Bugojnu kupovati koji je 100 godina ispred po ljubaznosti osoblja ..
A da mozda situacija nije malo drugacija profa moj, da mi registrujemo poslovni subjekt koji ce preuzeti dugove a prakticno imovine -nekretnina nema u svom vlasnistvu i jos se vise zaduziti kod dobavljaca. Sarajevski kiseljak kao pozitivan cemo prodati arapima a da lovom koju dobijemo nemoramo izmirivati dobavljace u BiH. Zivo me interesuje zasto ovako nesto nisu uradili u Hr pa i tamo je postojao mercator.
Kako god okrenes para nema a neko dugove mora platit. Sve mi se cini da ce to preljevanje iz supljeg u prazno da odlije novac iz dzepova gradana BiH. Jednostavno nasa vlada treba da zastiti gradane od bjelosvjetskih lopova
Narod je sit Merkaora u BiH, nece dugo izdrzat. Jedinstvena prilika da Bingo i Belamionix uzmu trziste
kakav ba belamionix
Uzece njih Senad Bingo sviju :)
Dok je takvih nepismenih seljaka kao ti mozda i hoce
joj ovih strucnjaka majko mila. pa sto je merkator cucnuo kad je tako sve bajno bilo? cucnuo je aman kao i tus zbog svoje filozofije poslovanja i agrokor ih je uzeo ispod cijene kad niko nije htio. a prica se o uspjesnom poslovanju. ahaaaa. ovo je konzum sa drugim imenom i istim ljudima. doci ce do nekog zaokreta al daleko je to od promjene filozofije agrokor grupacije. ovaj merkator je posljednji cavao konzumu i agrokor grupaciji.
Iz svega navedenog možemo zaključiti da su Domazet i Cavalic ili na platnom spisku Agrokora/Merkatora ili da su totalni diletanti.
al nam uvode ove nove rijeci BENEFIT ..AKCIZE ..pa nismo svi zavrsili fax u Travniku da znamo sve te nove rijeci ...
da nebude kao i sa TUS-em!
Uh, što će se obradovati ona žena što je plakala za Mercatorom.
E super komentar i ja sam odmah pomislio na onu zenu sto je plakala sad ce biti rahat
Ma jasta benefite ce imati potrosaci,vi necete.Mrsh u tri icke materine.Koji ce te mi urac.
Pozdrav Bosno , Ko iskreno i pošteno zaraduje a ujedno nemoćnim pomaze ,zasluzuje respekt .
Da prevedem: Mercator je i dalje u vlasništvu Agrokora, pa će samo sa radnji skinuti tablu Konzum, a staviti Mercator. Ma bravo
Mahh nije uspio u vaktu kad kod bosanaca jos nije postojala svijest o kupovini 378 domacih proizvda iskljucivo u domacim trgovinama...zar zaista misli da sad ima sanse kad je velika vecina bosanaca dosla tobe i tako prodju pored par konzuma i svrate u bingo Samo domace dosta su nam se smijali ovi slovenski sisavci nasih...hmmm novaca