Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump i slicni su nas doveli u vrijeme gdje bogati otimaju od sirotinje...
amerikanci bi da bez problema prodaju svoje proizvode i softver u evropi, al bi blokirali i usporili evropsku autoindustriju. plus najveci izvoznik Apple ne placa ni poreze prodavajuci u EU nego preko irske su prekrili desetine milijardi poreza...
dal ovaj covjek zna šta radi il se samo zaje.aje
koliko je vw popularan u usa,mogui vam reci iz prve ruke da u zadnje vrijeme vise vidjam fiata 500 tj fica,nego vw vozila...vw je skup i na 100 000 milja se raspadne ,dok honda i toyota idu 200 000 milja lagano.
bravo trump. švabe proizvode auta u mexiku, a uvoze u ameriku bez ikakvih carina. kad ja želim uvesti neko američko vozilo ne samo u njemačku, već bilo gdje u eu trebam ga troduplo platiti + brod.
troduplo? Tramp, ako ne bude impicmenta, ce srozat USA posteno.
@ampera u zemlju ce ih zakucat moron. Da se pita vratio bi lokomotive na paru.
Naslov "Strani automobilski proizvođači u SAD-u zabrinuti zbog najava programa "First America"". Ocekivao odgovore na pitanja: sta je "America First", kakve to ima veze sa recimo Toyotom i zasto su zabrinuti strani proizvodjaci? Dobio informacije o Alabami, Veronici Curtis i broju zaposlenih u Volkswagenovoj tvornici u Tenesiju.
@atg51 vrlo logicno.