{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Starline novi direktni ugovorni partner Daimlera AG za BiH

17.4.2014. u 13:43
25
6
Starline novi direktni ugovorni partner Daimlera AG za BiH
25
Od početka aprila novi direktni ugovorni partner Daimlera AG za Bosnu i Hercegovinu je kompanija STARline d.o.o. sa sjedištem u Sarajevu na adresi Muje Šejte 7 (Vogošća).


Ovim ugovorom STARline je već u prilici da brže i pouzdanije isporučuje najnovija vozila marke Mercedes-Benz, a postojećim vlasnicima omogućava postprodajnu podršku kroz ovlašteni servis opremljen najsavremenijom opremom u kojem radi stručno i od Mercedesa certificirano osoblje. Također, direktnim ugovorom sa Daimlerom AG kompanija STARline ima i riješeno pitanje redovnog snabdijevanja originalnim rezervnim dijelovima."Vjerujemo da ćemo opravdati povjerenje našeg partnera, kompanije Daimler AG i da ćemo našim poslovanjem na bh. tržištu automobila pružiti uslugu kakva se očekuje od prodajno-servisnog centra premium brenda svjetskog glasa kakav je Mercedes-Benz", istakao je Edin Grcić, direktor kompanije STARline d.o.o. Prema njegovim riječima STARline d.o.o. već prima narudžbe za najnovije modele, a posebno je izražen interes za novi crossover GLA i C klasu.

"Kroz naš servis već su prošla vozila marke Mercedes-Benz i novije proizvodnje, ali i ona koja su stara deceniju ili dvije, i zahvaljujući ovom ugovoru sa Daimlerom AG u vrlo kratkom roku smo bili u prilici nabaviti sve potrebne originalne rezervne dijelove, što nas čini pouzdanim partnerom svim budućim i postojećim vlasnicima Mercedesovih vozila u Bosni i Hercegovini", istakao je Enes Šećerović, direktor segmenta postprodaje.Osim Daimlerovog programa putničkih automobila, kao novi direktni trgovac za BiH preduzeće STARline d.o.o. preuzelo je i sve poslove vezane za prodaju i servisiranje privrednog programa Mercedes-Benz vozila, uključujući i Mercedes-Benz autobuse. Prema najavama, Mercedesove klijente u BiH u narednom periodu očekuju brojne i veoma zanimljive prodajne i servisne akcije, koje će u budućnosti postati obavezna praksa preduzeća STARline d.o.o.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: