Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je samo jedna u nizu tvornica koju su takticki doveli do propasti kako bi se pojedinci obogatili. Slijedi izvlacenje masina i njihova preprodaja. Kao i prodaja zemljista za neku sitnu lovu. Vec vidjen scenarij u Srednjoj Bosni,tocnije u Vitezu ( Vitezit i impregnacija). Kakav teatar gdje kriminalci postaju najposteniji ljudi.
Majorizacija hrvata od strane HDZ-a
AK nije bio gigant otkako nema SFRJ. AK je služio da se viškovi struje koje je SFRJ imala, a nije mogla prodati na svjetskom tržištu pretvore u aluminijum i onda u konvertibilnu valutu. Nakon rata AK postoji samo zahvaljujući gluposti ili pohlepi kadrova SDS koji su omogućili besplatnu struju za njega. Kada je nestalo besplatne struje AK je počeo poslovati sa gubitkom koji je narastao na 400 M. Kratko i jasno.
@Mostar13 Sory SDA.
Napraviti spalionicu otpada. Zatvoriti Uborak.
SOKO propadne, a Dragan Č. se obogati !!! Sad ALUMINIJ propada godinama, a Dragan Č. sve BOGATIJI i BOGATIJI !!! A čovjek zna šta sa PROPALIM FIRMAMA !!
Pa zar nije taj slučaj Aluminija već riješen? Spalili su lutku Martine.
Koja blasfemija i glupost, doduše malo manja nego ono s.ranje na Žurnalu
Svi mi imamo svoj "SDA"! Nooorooood znooooooo!
Covic je simbol kriminala
Drzava kao vecinski vlasnik, proda dijelove i raskrcmi ga
cijelom svijetu treba aluminjium ko np autoindustrji!! A uztaše od čistoga fašizma i korupcije to razjebaše
https://ramski-vjesnik.ba/clanak/tko-preuzima-aluminij-covicevi-ljudi-izraelci-kinezi-rusi-vanzemaljci-je-li-prica-naivna-ili-nije-nimalo-naivna/131965/
Slažem se sa ovim novinarom.I malo dijete vidi po njihovim postupcima da je Abraham grupa lešinarska grupa.Kakav najam ako su oni grupa nek izmire sav dug Aluminija i onda im dati u najam firmu.
predlazem da se ovaj otpad iz mostara reciklira u ovoj fabrici aluminija,jednim udarcem sva skutora ups muhe.
moraju se češće sastajati Čović i bakir.da se dogovaraju.