Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ja vam 21% necu platiti, sto je previše previše je. Čitam i naslov od prije 3 godine, Bakir: Od akciza će najviše profitirati Krajina, a nije nam metar ceste urađeno, sve iskrpljeno, ljudi ginu... Ugušićete i ovo malo ekonomije retardi
To sam i mislio, ima Slovenija, ima Austrija... Iz Cazina busom brže stignem u Beč nego u Sarajevo
Ko bi vama trolovima ugodio .
Ko ce vam ostati da placa? Penzioneri?
8% na ulje iz krokodila i hranu za ribice a 22% za brasno, ulje, mlijeko i lijekove. Treca nulta stopa za kladionice ako uplatis direktno HDZu.... Novi Zakon
RS je u samo takvim dugovima ,ali cuj 21% hahhaha, ma nema sanse da ce vam to proci! Jedino mozete smanjiti sve na 10% ili ga skroz ukinuti ,trece vam nema gospodo!!!!!
Ma ja skontali ne mogu povecati na plate pa vele hajde mozemo ovamo sto kolektivno svi placaju nece niko ni osjetit. Narode sta radis ,zasfo sutis na ovo sve?!
Ma samo povećajte, naša glupoća to može podnijeti! Reklama za pdv, još samo Dino Mehmeda Mujkić u glavnoj ulozi i ugođaj potpun!
To bi i imalo efekta, ali kad bi ukinuli PDV na sve osnovne životne potrepštine, što bi uključivalo gotovo sve prehrambene proizvode. Ovako će hljeb koštati 93 pf umjesto 1 km, pa će reći da je sada od 430 gr umjesto 400, a ti ćeš ga plaćati isto. Najveća prevara će biti za režije, jer će praktično sve režije poskupiti za 4%, što će lančano dovesti do povećanja svega ostalog. Živi bili pa vidjeli.
Pa stani, kad se uvodila ova stopa od 17% narod je predlagao da budu tri stope, u zavisnosti je li proizvod osnovni ili luksuzni... Sad narod hoce obrnuto...valjda se volje zivi, poceo se kupovati luksuz pa nam sad ne ide u prilog veca stopa na luksuzne proizvode...
Hoće još para od građana da pokupe.
Zasto mi placamo uopste taj PDV kad zdravstvo je u k|_|rc|_| , infrastrukture je u k|_|rc|_| , efikasnost drzavnih institucija je u k|_|rc|_|. Nego znas hit imati dvije stope kao ostalih pa cemo i mi.
Komentarisanje na klixu i palamudjenje kako u BiH nema zivota je cisto gubljenje vremena. Ili bjezite iz BiH, ili na ulice pa spali g0vna do temelja. Nema se sta na klixu organizovat "protest", ovdje vecinom dolazimo da lijecimo neke frustracije u komentarima.
Zivite ko lordovi na racun napacenih naroda, uvlacite nas u govna kupovinom novca koji se stvori niizcega, a to se naplati narodima kroz povecanje troskova zivota. Budimo realni imali ste preko 20 godina povjerenje da od ovog podneblja napravite dom u kojem mozemo svi dostojanstveno zivjeti, za sta ste masno placeni. Odlucili ste samo biti placeni.
Povlacite se dok mozete, dolazi vrijeme odgovaranja u kojem se za naplatu dosadasnjeg stanja nece prihvatati nijedna trenutno postojeca valuta! https://goldsilver.com/hidden-secrets
Treba vam j.ebat mater svima redom! Samo se nadam ovaj put da ćemo biti svi složni i ne dati vam ni da pomislite na povećanje, ali poznavajući nas, galamit ćemo ovako preko neta.
ništa 21, odmah 24 % uvedi.... narod će par dana kukati i prihvatiti.... samo udri
Samo jos to povecante pa da mogu pocet pakovat kofere, s niskim platama a viaokim akcizama ptjerat ce te i ovo malo naroda idioti. idemooo 🇨🇭🇧🇻🇩🇪🇦🇹
A ko ce tebi vjerovati? Kako god okrenes, opet cete nas opaliti po dzepu zbog svog nerada i javasluka. Nije to lijepo.