Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam 21 godinu i moram reci da ova drzava ima jedan od najgorih modela za zaposljavanje u Evropi. Ja sam pokusavao sa preko 10 prijava u Bosni dobiti bilo kakav posao a dobio sam samo obecanja. Zato sada jednostavno moram traziti posao vani a nisam to zelio i ne bih to radio da imam bilo kakav drugi posao i pored brojnih drugih problema moram se suociti sa time zbog ove nesposobne usrane drzave.
Neka mi neko objasni da sistem gdje covjek mora raditi do 67. godine i umre u 68-70. godini nije piramidalna shema?????🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️Kako smo dozvolili da imamo ovakav penzioni sistem????🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
Veca prava imas ako se ofarbas u dugine boje i glumis neku ugrozenu vrstu paradirajuci po ulicama, nego kao osoba sa posebnim potrebama, na vecini administratih poslova posebno na salterskim mjestima se moze zaposliti invalidna osoba al nemre od VIP tatinih mezimaca
suti jos ako i to provale nece niko imati mira..
nema normalnog zivota u BH u realnom sektoru
Para za bespotrebne uhljebe ima,a za zaposljavanja nema.
e sta sve normalno ova drzava ne poznaje... ne znam stvarno kako opstajeno iz dana u dan, sta nas drzi
Oće svi na buđet ...
Mislim nije problem, proglasite državu socijalističkom, nacionalizirajte sve kompanije i eto nas svi na budžetu.
Slazem se, evo neka nacionalizuju sve, ja cu vrlo rado iz privatnog sektora na drzavne jasle i nista ne radit evo prvi😂
Jugoslavija je rijesila ovakva pitanja prije 40-50 godina.Bakir i ostali kriminalaci NAMECU kulturu SAKRIVANJA invalidnih osoba u kuce...pravdaju to kao sramotu!!? WtF? Hebenu klerofasisticku IDEOLOGIJU prozimaju kroz SVE nas, trenutno....Majkuuu vam! 2014-2021! ...Podrska radnim i vrijednim!Hoce ljudi da rade i da zive!
pa drzava je glupa u nas... samo gledaju ima li gdje plata budzetlijama isplatiti.. a ove sto pune budzet ko j..be
Adela ljepoto moja , sretan ti rođendan. DŠ.
Hvala ljubavi