Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smokve su dobre za muda, grah za bubrege, orah za mozak...
smokva smokvica :)
Fabrike, proizvodimo ono sto uvozimo ili veci dio uvoza. Zasto kupujemo kancerogenu plastiku iz kine a narod vapi za poslom u bosni?
Za svaki uspjeh je potrebno sebi postaviti cilj! Sretno sa uzgojem!
Valjaju namo Tenice (sitne i slatke) velike i nisu nesto, al mogu se pojesti :) a pekmez dusu dao za smokvare :)
jedem smokve u tonama .. interesantan je proces oplodnje smokve .. tačnije, hororičan
jes jes mozemo pare namlatiti i na hvatanju rakova u miljacki!
Tih smokava ima na svakom koraku ovdje i malo je ko jede. Ne znam jesam li u zadnjih deset godina pojeo 10 ukupo. Malo pretjerujem, ali vrlo malo se konzumira. Najbolje su suve, po meni, dođu kao meza. Ali primjetio sam da po Bosni, Srbiji i drugim mjestima, gdje ne može uspjeti, da se dobro prodaju. Zato što da ne. Ne treba neka velika muka oko njih. Petrovače su najbolje.
gdje ovdje
@gdjica_zlica Ali bukvalno, ima ih posvuda, primaju se i rastu bez velikog truda. Dođi da beremo zajedno :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
cmooooookva (probajte to izgovoriti).
@BuggsBunny ok