Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja sve bili konkursi. Najbolji, kompetentni, nestranački...i ostale šuplje od predizbornih najava.
Nedeljko Niksic se bavi smjenama u javnim preduzecima dok Dodik razvaljuje drzavu. Naravno, sve kompetentni i po konkursima, kako mu je i buraz primljen u njegovom proslom mandatu. Nego hoce li novinari klixa pitai Neku i Kronakovica kad ce objaviti plate na nivou Federacije kao birvaktile kad su se ulizivali Sarajlijama ?
ovo je sramota da nehljeboviće koji veze nemaju sa energetikom stavljaju u nadzorni odbor elektroprivrede, a novi SDPov direktor da je samo radio u vodovodu u Srebreniku. Sramota je da SDP nije postavio ni jednog stručnjaka iz energetike.
Kojeg stručnjaka? Lupom ih traže, mole ljude 😆
Znače dostaviti dokumentaciju Tužilaštvu o kriminalu SDA direktora to je dovoljno. Idu hapšenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zaguglaš imena sve likovi sa stranačkih plakata a ova trojka mlatila praznu slamu o nakvoj depolitizaciji javnih preduzeća hahah
Sto su se zeleni upalili. Pa vi dobijete izbore danas, sutra vec smjenjujete. Gamad koja je napravila duboku drzavu, al sad ste plitki. Napokon vam dohakase...ostao vam jos delikvent Zahiragic.
politika postavlja i skida.nasi tradicionalni obicaji.
Jako sporo ovi smjenjuju (3 mjeseca im treba da 4 firme promijene rukovodstvo) kako bi ovi iz sda njih do sad pomeli. Valjda ce u federalnim upr.organizacijama to brze rjesavati
Diplomirani inženjer šumarstva (MH) u NO BH Telekoma, svaka čast. A pored toga je na još nekoliko funkcija
E sad počinje raspad sistema, kad ovi ubace svoje u upravne odbore a upravni odbori počnu ubacivati svoje rođake prijatelje i ostale podobne, pa kad onda budemo čekali riješavanje običnog nestanka struje 10 dana, pa kad nam dignu cijenu, bit će da je to usklađivanje sa evropskim a plate afričke, demantujte me kroz 10-tak mjeseci...
Expertska vlada buhahahahaha
S obzirom na kolektivne ugovore, mogu smijeniti 10 AK ljudi sa menadžerskih pozicija, ali ih moraju ostaviti na poslu. Ubleharenje V2.0
A Federalna televizija? Tolike godine ... nezakonito.
Svaka cast za gender. Samo jedna zena!!!
kad je ove ljude po zivinickim kafanama odredjivao Komsicev sef ili ahbab ili sta mu je vec Abdurahman Hodza,zeleni termiti se nisu nesto bunili.Haj ba umijte se prvo pa napijte vode,eno vam je Sud pripazio Sebiju,ostace joj jedna diploma od 3 koje je imala,ja kontao da ce joj osnovna skola na kraju ostati.
Osveta je gadna stvar. Sada će malo lova ići u druge stranke... Ne kažem da je to normalno, ali ovdje jeste.
Nedeljko Niksic se bavi smjenama u javnim preduzecima dok Dodik razvaljuje drzavu. Naravno, sve kompetentni i po konkursima, kako mu je i buraz primljen u njegovom proslom mandatu. Nego hoce li novinari klixa pitati Neku i Kronakovica kad ce objaviti plate na nivou Federacije kao birvaktile kad su se ulizivali Sarajlijama ?
smetaju im clanovi odbora koji su po trenutnom zakonu uhljebljeni, a ne simeta im sam zakon? pljuni ga sto jenuzurpirao, a onda cu ja da nastavim uzurpirati. sto zakone ne promijenite o nacinu uposljavanja? i vratite konkursnu proceduru za sve gradjane BiH? ne gode vam zakoni o stranackom uposljavanju.
Idham Kruško,nadrealisti su sve pogodili!!!
Šta je problem? Znaš li čovjeka? Djetinjasto ruganje na osnovu imena i prezimena pokazuje sav tvoj intelektualni kapacitet.