Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj jusufe, ne bih se ja puno uzdao u Fadila :=) Njemu je inače nepremostiv problem kako pertle zavezati a kamoli sta ozbiljnije.
jest zato nije problem cerkicu na drzavnu sisu uvalit u FIA
@DSorab Znas ti nas, *ebo ti nas. Ne valja nam niko, a pogotovo ne valja neko nas. Umjesto da hvalis covjeka koji otvara firmu i daje posao tim borcima koje ti 'branis', ti njega napas, a on ce kada se razocara kao svaki drugi investitor otici u Rumuniju ili neku drugu zelmju i tamo placati porez, popravljati ekonomiju, i zaposljavati narod. A ti i ostali koje branis ce prositi pred Fadilom i blokirati granice kao do sada. *ebo ti nas jarane. Nista bolje ni ne zasluzujemo.
Pustite čovjeka da radi zemlju .Pa vidite da nam je 70 posto zemlje ne zasijano.Ima za svakoga ali niko ne može gledati da drugi ima i da radi.Kada bi u svakoj opštini bilo po par ovakvi što hoče da rade sve binam cvjetalo.Ali naši političari nemam adekvatnu tiječ za njih kakvi su to neotesani ljudi.
Za Jusufa se zna dobro kako posluje, kako je zaradio novac u Norveskoj i jos dosta pojedinosti sto ga cini covjekom za uzor...mogao je on za te pare da kupi nekretnine u bilo kojem dojelu svijeta ali hoce covjek u da ulozi u svoju BiH...ovom covjeku ako se nepomogne, bice to jako losa slika za sve potencialne ulagace iz Diaspore a i za Unsko Sanski kanton...bolje da Jusuf ulaze u razvoj nego da nam Arapi prave rezervate po BiH kao i Beograd na vodi.
..ne kontam ja ove navikane investitore i ove silne investicije sto se non stop po klixu reklamiraju... kakav je to investitor, privatnik, ako im za svaki posao neko nesto donira...em zemljista, em neke prostore, pa cuj hranu za stoku, pa neke subvencije, alat za rad itd..ne samo u ovom primjeru... pa cekaj onda jel to neko drzavno preduzece ili privatnik...??? i onda kad mu drzava ne otkupljuje proizvode jer nema trziste ili mu ne posalje lovu iz dogovora kmečanje po novinama!
to onda nikakav privatnik nije..
ArcibaldPrvi a sta bi ti da se radi za drzavnom zemljom koja stoji zapustena.... da se prodaje arapima? drzavnu zemlju treba iznajmiti na koristenje postenim ljudima koji ce otvarati radna mjesta i poslovati po zakonu
popisaj im se na zemlju i razguli .cuvaj zdravlje..odmori mozak i mani se budala
Sad će Fadil akcize i na mlijeko uvest...
Da ih vidi Alagic sta rade,vratio bi se u mezar....jadno i zalosno..
SDA mafija na djelu
GOVNALIĆ NIJE U STANJU DA RIJEŠI PROBLEME SAM SA SOBOM A KAMO LI U DRŽAVI!!
Vjerovatno je vlast umiješala prste, ali kakav je ovo zahtjev da mu država kupuje hranu za krave za cijelu godinu? to ne razumijem, čovjek ima privatnu firmu, skoro džaba dobio zemlju na korištenje, uzima poticaje i sad još traži da mu država kupuje sijeno? to nema ni u norveškoj iz koje je došao.
MOJ DRUZE OD TOLIKOG DUNJALUKA TI DOSO U BOSNU DA INVESTIRAS.
voli svoj zavicaj , mozda?
Samo oštro Arifaga. Nedaj reket bagri sjeme im se zatrlo.
e jest se digla prasina... pa mora da prica novalic i incko. ko da je obama. rjesite to na opstinsko. nivou, ako vam ne trebaju radna mjesta, neka covjek ide, a ako trebaju potrudite se. a narod neka ponovo glasa za vas.
Nemere nista dzaba Arifaga, nije ti ovo Danska da mozes guzovace..cuj ti kravara, prvo bi zemlju dzaba a sad I da mu drzava stoku hrani... ako ti treba Arifaga zenu ili kcerku namiriti tu mozes proci za po teleta, recimo
@GovnoJed2 Nisi upoznat sa problemom. Covjek je zakupio zemlju da bi proizvodio hranu ali ne moze doci do iste jer neko vec koristi ono sto on placa.
@GovnoJed2 Nisi upoznat sa problemom. Covjek je zakupio zemlju da bi proizvodio hranu ali ne moze doci do iste jer neko vec koristi ono sto on placa.