Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nis ne kuzim,jedan dan padaju,drugi rastu,folovi golovi,odoh ja pjesme pisati,ocigledno ekonomija nije za me...
Putin ga ne vadi :)
Samo štampaj !!!!!!!!!!!!!!
Laž i petljanija.
inače izvor (SRNA)
Ebes ti ovo, lijepe moje zvjezdice i pruge :)
čovječe, pogledaj lajkova i dislajkova, dakle 10 četnika najmanje dežurno na ovom portalu u svakom trenutku.
.....heheheheh al ga meću ameri rusima a ovi jadnici kontaju da im slijedi" procvat":))))) slijedi zavlačenje (rusima) do balčaka:))))))
Ruska ekonomija je imala manje prometa od apple-a.. Apple je 2014 imao promet od 182 milijarde dollara,, to je kao citava ruska privreda
Kakav glupan bdp Rusije preko 2000 mld e
Ovakva vijest se lako naruči. Ko je naivan povjerovaće da je sve tako bajno.
facebook.com/pisajsirotinju2015
najveća razlika između amerike i rusije je to što washington times smije ovo da napiše, a u rusiji na znaju ni ko im je zapravo predsjednik, al hajd ti to napiši. rusija je rusija, svjetski gigant, nema govora, ali samo u svojim granicama. zapad vlada od japana do ukrajne, clockwise.