Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove godine sadim sta god stignem od voca i povrca, a bome i vi narode sadite! Zdavo, domace i cao! Hajmo svi ponesto od voca i povrca zasadit!!!
Zaboravili ljudi saditi. Samo po nargilama, kladarama i salonina ljepote vise
Evo ja bih sadila, uzivam u domacim proizvodima i da to bude sve zdravo domace mojih ruku djelo. A GDJE ? GDJEEEEE kad mi otac nije krao i pravio vile imanja nego se borio u ratu da bi bio invalid s invalidninom od 40 km bez posla bez prilike da radi bilo gdje ako ne da pare za taj posao sebi supruzi ili djeci.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Prolazio sam kroz SAD, Njemacku, Holandiju sve zasijana a u BiH nista . Da li je u pitanju samo drzava ili je i do naroda, ko zna.
Skladištiti zalihe
imal sta da nema uticaj na bih?
Pamet i zdrav razum??
To ste rekli I za poskupljene struje
Drzave koje imaju rezerve nemaju brigu, oni koji kod nas treba o tome da vide racuna isto nemaju brigu jer imaju enormne plate. A mi, koji im to omogucavamo , ce da sutimo i lajemo po Internetu
Dje sade onaj bosnjacki politicar sto sav sretan izgovara kako su poskupljenja napunile drzavne kase? Napunim mu sarmu samo rizom bez i zehre mesa pa da vidi malo.Ideologija mu u na nivou suse.
U nas gorivo poskupi preventivno dok je cijena barela ista. Kazu, da slucajno ne okasne, pa bolje prije vremena podici cijene. A ne vracaju cijene, jer ce gorivo svakako nekad opet poskupiti pa stede na prepravljanju cjenovnika.
To samo sirotinju pogadja...a zasto je sirotinja sirota...pa jer se sirotinja zabavlja besciljnom politikom i zivotom influensera.sta fali...
Ko preživi pričat će.
Sad ce oplesti po teoreticarima zavjere. I pored svega sto se desava tj vjestacki izazvanih kriza, zatvaranja drzava zbog virusa koji postoji vec decenijama, terora, lazi, zaprasivanja, experimentalnih cjepiva itd, ne smijes postaviti pitanje. Odmah ide pecat ravnozemljasa isl gluposti.
Hajmo laganica vreca brasna iza vrata,kanister goriva u supu,paket svijeca….u ovome smo makar stela.
Ima pregovora o Izbornom zakonu, referenduma sto se zalite? Ako nestane brasna ide jos jedna tura politicke krize i mozemo da se hranimo koliko hocemo. Ako nestane novca uvijek je tu opcija da se povecaju nameti privrednicima i tako u krug.
a ko je najveći izvoznik pšenice - Rusija.
nafta danas 95$ ide kao 100$ isto Rusija, plin opet skočio 27%, Rusija, zlato raste Rusija najveće rezerve zlata.
Jedan Iphone, ko 4-5 tona psenice.
Imam bastu, sadim svake godine, ne plasim se vala haha
Zatvorili ekonomiju zbog malo jace prehlade a sad gledajte posljedice
Nema nama se nezuri