Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
25 god primaju platu 5000 iako posluju u minusu . Sad im jos treba drzava dati otpremninu na tu cifru. Svi radnici propalih firmi energoinvest hidrogradnja unis itd, svi na ulicu ako im federacija da jedan fening.
Koja paranoja.. jos ih sa te struje iskljucila Elektorprivreda HZHB kako je oni zovu.. Da li je to uradila Elektroprivreda BiH, to bi bilo proglaseno drzavnim udarom. Nego narode, na ulice i trazite ono sto vam pripada
Sve je ovo isti scenario , Covic opljacka sve zivo I onda ko fol ugrozenost , treci entitet a on milijarder , isto je I sa Dodikom , on je sampion u kriminalu , kada padne rafinerija cijela BiH ce palcati , skup teskih kriminalaca a narod ispasta naravno tu I je i EL BAke koji to radi u rukavicama namazano , sve u svemu glup narod I glupi I nepismeni glasaci pa zivite sa 500 km plate
Ko placa otpremninu i jos jednu platu?
Početak kraja UZP-a. Inače bi mi bilo žao, ali kako žaliti stoku koja je otjerala sve nehrvatsko iz firme, godinama živjela sa naše grbače i na kraju upropastila jednu od najboljih firmi u BiH. Svako od nas mora platiti struju, a ovi je godinama nisu plaćali. Plate i naknade u raznim odborima ko u Njemačkoj i sad ih treba žaliti?
Evo sam dobro upucen, shvatam i mrznju ali niti jedan radnik aluminija nema pojma o tom natpisu!Molim nekog da postavi sliku ili nesto, neki dokaz da je to pisalo na vratima aluminija!Sigurno ste opet popusili pricu s istocne..
@stern Imaš li info koliko je nehrvata na platnom spisku u Aluminiju? Ne mora stajati bukvalno natpis da bi nešto bilo kristalno jasno.
Daj bola manje pisite gluposti... obicni radnici su imali oko 1500-2000 al su i zajebano radili, poznajem osobno par likova sto su i nastradali u firmi... i zao mi je takvih ljudi, a uhljebi ce preci u neku novu drzavnu
Neznam cemu se vi bosnje nasladjivate!!!Pa ti ljudi su radili u aluminijumu preko 20 god,kad uzmete da je radnik imao 3000maraka placu puta 12 mjeseci=36000km puta 20 godina=720.000km plus regresi i ostalo,A sad uzmite place rudara,zeljeznicara i ostalih radnika i izracunajte kad ce zaradit tu cifru,jedan zivot im je malo za to zaradit!!!
@tvigi1994 i na to sve kaže čoek nema kredita i u minusu hehehe
@tvigi1994 Imali plate sa naših leđa, nisu pekaru kruha plaćali. Zlatna koka HDZ-a, parazitska nacionalistička firma čiji su članovi upravnog odbora imali naknade veće nego u Njemačkoj. Zato je dobro da je najzad propala, iako me čudi da Čović to nije mogao zamagliti. Izgleda da opada moć.
Ne bi ga vi nikad pokrenuli da vam Safa nije dao HE Mostar, a mi je držali u ratu. Sve dođe na naplatu. Nije Bogu hitnje.
@zlatni71 Dwe zivota ti pokrenite nesto na istocnoj osim buregdzince, grila i cenife!Usmrdili ste se u onom peksinluku tamo
OJOOOJ TUGE BRAĆO MILA
Uhljebi sve, ne zna se u koga je veci stomak. Bajo j poceo raditi kod pricatnika kako koji dan sve mrsaviji.