Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA zlotvori su dosli i po zrak.....Nedajte se radnici🙋💪💪
Ako SDA pobijedi na izborima, firma 'Zrak' će doživjeti sudbinu Fabrike duhana Sarajevo...
Nece sigurno, ipak smo mi pravna država. A lijepa parcela za neku tibrinu skalameriju.
Treba dati Općini Novi Grad Zrak na upravljanje budući da je opcina sa najvise investicija i dobre organizacije mogla presuzeće spastiti propasti.
E sindikalci pa progovorite i vi kako se to dovodilo i sta se sve radilo da se dovedete u ovu situaciju. Zrak = Aluminij SDA. HDZ
Pozovite boracka udruzenja i da glasaju protiv SDA sada na izborima.Sa SDA na vlasti,uskoro ce nam ugasiti i drzavu...sve firme u kojima oni upravljaju su ugasili i to sve redom gigante.To je mafija kakve u svijetu nema.
A đe vam je perspektiva bila do sada?
Kako vas nije sramota, trideset godina ništa ne radite, samo štrajkujete. Poslije će te tražiti štrajk penziju. Da ste sposobni za što, odavno bi otišli i pokrenuli nešto svoje, a ovako lezi, kukaj i na državnu sisu se kači da vam narod plača troškove.
Ma ovi biznismeni iz Hife se tu namecili da to kupe sve , to je izgleda gotova stvar sto se tice Zrak firme !
Jednu zastavu stavili kako treba,drugu naopako
Zar ne bi trebala sda stranka da se bori za spas nasih firmi? Oni ko da se bore da ugase kolko mogu stici do izbora…
Perspektiva vam je u zraku.
...uzmite zemljište a premjestite firmu; restrukturirajte firmu i dajte im posla nek ljudi rade. ratovi se vode; treba optike (;
tu se vec crta sta ce biti...samo vam niko to nije javio...zrak su sjebali..ONAKAV GIGANT..AFERIM
Niste ni prvi ni posljednji nažalost. Samo pošaljite upozorenje Fadilu i Džindiću da vaše optike ne promašuju.
Ništa od toga. Fadil je vas već unovčio.